@ okanerenler
Merhaba Okan, hoşgeldin. Motor seçiminle ilgili tecrübeli arkadaşların da dediği gibi GV 650 kesinlikle başlangıç motoru değil. Bence 100 ü geçip geçmeme gibi önyargılara çok takılma eğer araç kullanmadaki öğrenme ve deneyim kabiliyetine güveniyorsan ve eğitimde alabilirim diyosan kesinlikle GV 250 ile başlayabilirsin. 250 lik olarak Kymco venox u da öneririm.
Fakat daha önce uzun süre hiç motorsiklet sahibi olmadıysan ya da en az 6 ay süreli motorsiklet kullanmadıysan cruiser-chopper tarzı motorların manevra kabiliyetinin düşük olmasından dolayı başlangıçta şehir içinde kullancıyı commuter ya da maxi scooter a göre daha fazla zorlayan bir tür. GV 250 yi sakın küçümseme bu arada, çok iyi motor ve başlangıçta çok yeterli. Kullanım pratiği ve Adana'daki teknik servis kalite bilgisine sahip olmadığım için karbiratörlü almanı öneririm. Enjeksiyonlu ile sorun yaşarsan "sorun giderme süresinden dolayı" alışma evrende motordan soğuyabilirsin.
Bunların hepsi bir yana ben illa da GV 650 alma şansımı zorlıcam siz beni tanımıyorsunuz, "ormanda 5 kaplan gücündeyimdir diyosan

" şu andaki sahibinden.com daki nerdeyse bütün GV 650 ilanları hakkında bire bir bilgim var. Özel mesaj ile ilgilendiğin motoru sorarsan özel bir kaç bilgi verebilirim.
iyi günler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Merhaba dostlar,
Motor alırken bir çok sitede aramama rağmen net olarak bulmadığım devir ücreti ve trafik sigortası ile ilgili bilgi vermek istedim. İşlem bugün yapılmıştır.
2010 Model Hysoung GV 650
2013 Noter devir ücreti (Plaka değişmezse) : 97 TL
Trafik sigortası: Ruhsat sahibi yaş:40+ Plaka:Ankara Allianz sigorta: 140,16 TL
Şu an motosikletteki en makul trafik sigortası Allianz ve Halk sigorta. Fakat Halk sigrota acentesi bulmak çok zor Halk Bank'da ise uzun sürüyor.