[Antalya - MT]

ben bosuna başka serwis aramıyorum üstad allah belasını versin o servisin yaa adamlar müşteri gelmesin gitsin diye elinden geleni ypaıyor motorun bakım zamanı geldi geciyor nebiogullarına gitmemek için götürmüyüorum bakıma dursun diyorum en azından sinirlenmiyorum nebiogullarına gidip

Arkadaşlar motosikletim apache rtr 150. Antalya da şöyle sağlam bi servis - tamirci arıyorum. performanstan anlayan. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

arkadaşlar ya hafta cumartesi akşam serikten dağ yolundan eğirdire gitmeyi planlıoruz gelmek istiyen varmı çadırlı pazar günüde dönmeyi planlıyoruz

Merhaba,
Sizlerden yardim bekliyorum. Simdiye kadar vitessiz ve honda 150cc lik motorlar kullandim. Kendime daha buyuk makine almayi dusunuyom. Hayalim bir r1 ama karar veremiom. Daha once bole buyuk cc li motor hic kullanmadim. R6 mi r1 hangisinde zorluk cekmem, yardimci olabilirmisiniz

ikisinide kullanmadığımdan yorum yapmiyim...ama alışırsın ikisinide kullanan bi dünya insan var...ikisinden birini kullansam bi test sürüşü yaptırırdım...ı am sorry

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------

yabar ı naptın memed...

ikisinide kullanmadığımdan yorum yapmiyim...ama alışırsın ikisinide kullanan bi dünya insan var...ikisinden birini kullansam bi test sürüşü yaptırırdım...ı am sorry

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------

yabar ı naptın memed...

Yabar duruyor hakan abi satılık vaziyette şuan km de yapmıyor garajda :) sen napıyosun hakan abi işler nasıl gidiyor

Tskler. Yanliz daha once hic bu denli buyuk bir makine kullanmadim, dikkat etmem gereken durumlar varmidir avaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar