İzmir' de ilk akrobasi

Bu gün , hanımla beraber , motorsikletle inciraltına gidiyorduk , hanımın ikazıyla sağa baktım ve açıkçası hayret ettim ! , çünkü dört silindirli bir motorsikletle bu görüntüleri ancak ve ancak yabancı videolarda seyrediyorduk !! . Hayranlıkla izledik , parka yanaştık ve sizlerle paylaşmak için başladım telefonla çekmeye ! . Alan trafiğe kapalıdır !, motorsiklet özel donanımlıdır.!.

QbVnG.jpg
[/IMG]

198pV.jpg
[/IMG]

Fotoları büyük izlemek için , küçük fotoların üzerine tıklayınız !.

image.php
[/URL][/IMG]

image.php
[/URL][/IMG]

image.php
[/URL][/IMG]

image.php
[/URL][/IMG]

Motoru kullanan arkadaş Şahin Algaç. ( düz siyah montlu )

image.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
İzmir İl Temsilcisi
yanlış tahmin etmiyorsam şahin algacın motoru.

İzmirde ilkmi ? :mrgreen:

Şahin algac yazıp stunt videolarını you tubeden izleyebilirsin izmirde ünlü bir motosikletçi olup aynı zamanda motosiklet tamircisidir.

Fotodaki motosiklet onun motoruna benziyor fakat yinede emin olamadım.

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Motoru kullanan arkadaş Şahin Algaç. ( düz siyah montlu )

Şu yazını görmemişim kusura bakma :)

yazın vakit bulamıyordu motoru toplamaya o kadar yogunduki tabi kış gelince kendinede vakit ayırmaya başlamış :)

Son düzenleme:
Ben böyle gösteriyi , böyle bir motorla bir saate yakın bir süre , İzmir de hiç görmedim açıkçası ! , kendisini hiç tanımam fakat , uzun süreden beri binmediğini ifade ettiği halde çok mu çok başarılıydı , yabancı videolarda görmeye alışık olduğumuz tüm hareketleri yaptı , hiç ayağını yere değdirmeden yaptı bütün bunları !.

İzmir İl Temsilcisi
Ben böyle gösteriyi , böyle bir motorla bir saate yakın bir süre , İzmir de hiç görmedim açıkçası ! , kendisini hiç tanımam fakat , uzun süreden beri binmediğini ifade ettiği halde çok mu çok başarılıydı , yabancı videolarda görmeye alışık olduğumuz tüm hareketleri yaptı , hiç ayağını yere değdirmeden yaptı bütün bunları !.

sanırım antreman yapıyordu. paylaşım için teşekkürler. :cat:

sahın abımm... ıstanbula tasınması ıcın elımden gelenı yapmam lazım...

bu kadar profosyonel...efendı...ısınde ıyı bır adam gormedım.yolu acık olsun abımın...

Ben kolay beğenen bir kişilik değilim , bu arkadaş bence gerçekten iyi ! , tekrar gelecekmiş oraya , yer , üçkuyular vapur iskelesinden , inciraltına giden yolda , sağ taraftaki reklarasyon alanı , engelliler parkının sırasında en son otopark alanı .
Sahil bulvarında motor bağırtanlardan tek teker yapanlardan bıktık ! , gelsinlerde gösteri seyretsinler ! show böyle yapılmalı bence , kendilerini geliştirmeleri için bulunmaz fırsat bu arkadaş !.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

sahın abımm... ıstanbula tasınması ıcın elımden gelenı yapmam lazım...

bu kadar profosyonel...efendı...ısınde ıyı bır adam gormedım.yolu acık olsun abımın...
Aman kardeşim adamı ellemeyin lütfen , böylesi 40 yılda bir geliyor , bırakın İzmir'lilere örnek teşkil etsin !.

motorumu teslım edecegım ender adamlardandır. bence bu sansı degerlendırın :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mekanı hangi muhitte ?
Alsancakta hürriyet binasını geçince sümerbankın yanında...
Orda kime sorsan gösterir...

Perşembe akşamları orası bizim toplantı mekanımız...
Sağolsun arada bize de ziyafet verir...:cat:

vosmer-fıat ın karsısındakı gırılmezden gırın :)

barıs ustegmenın selamı var dıyın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar