Şah devrildiği zaman büyük hacimli motorlarla saldırılar yapılmış, o yüzden yasak diye bir şey duymuştum. Hatta burada yayınlanan Atilla Musluoğlunun Hindistana kadar yaptığı gezisinde bahsetmişti sanırım.
Hosgeldin insallah uzun seneler burada olursun.
Seni iran disisleri bakani sananlar olabilir onlara aldirma sen .
Mesela bizim ulkemizde surekli motosikletlerimiz caliniyor . Diyorlarki bu calinan yaris motorlarini suriye iran irak gibi ulkelere goturup satiyorlarmis. Bu konuda bir fikrin varmi. Hic boyle birsey duydunmu.
sajad kardeşim senin motor avatarda yazan motormu??
Şah devrildiği zaman büyük hacimli motorlarla saldırılar yapılmış, o yüzden yasak diye bir şey duymuştum.
Aramıza hoşgeldin Sajad.:cat:
Gezi planlarım arasında İran da var.
Umarım tanışmak kısmet olur.
Anlaştık Sajad. Aklımda tutacağım.ıran kapısından bazarkan ozarından geçarsenız ılk şehır benım şehır tanışmaktan şeref duyarm
O nasıl bir Cumhuriyet miş :silent:
250 cc üzerindeki motosikletleri niye istemiyorlar. Allah kolaylık versin sizlere. hep mantıksız işler. benzin sizde ucuz, bizde benzin 10 kat pahalı. bizde büyük cc motosiklet alıyoruz ama zar zor geziyoruz![]()