Canım cidden sıkkın.

aynı şeyler 1buçuk sene önce benimde başıma gelmişti :) babamla çok kavga ettik ben götürücem, motorsuz asla kalamam dememe ramen izin vermedi. en son okuldan soğudum bırakıcaktım. tercihlerimi ful marmara içinde yaptım, yakın olsun bir şekilde götürürüm diye. şansıma 13. sıradaki tercihim kocaeli çıktı. karamürselde kampüsü evimle arası 25-30 km :) yaz kış motosiklet ile giderim okula. inşallah sanada evine memleketine yakın bir yer denk gelirde, ne ailenden nede motorundan uzak kalırsın :)

Tamam 4 sene sabret sende.

Zaten ayaklarının üstünde durmaya başlayınca karışamaz.

Ayrıca sana hiç binmeyeceksin demiyor.

Öyle dese şuan kullandığın motorunu da almazlardı.

Burda sana ses çıkarmamasının sebebi gözünün önünde olman ama orda olmayacaksın.

Başka yere gideceksin.

Baban bundan çekiniyor.

Sana yine güveniyor ama gideceğin ortamda kim var kim yok bilmiyor güvenemiyor ordakilere.

Haliyle bu tarz yaklaşımı da doğru.

Ama sana da haksızsın demiyorum.

Sende haklısın kanın kaynıyor hem derslerimi yaparım hemde stresimi atarım diyorsun eyvallah.

Ama onları da düşün.

Katılıyorum size fakat zaten kendi ayaklarımın üzerinde durmaya başlayıncada beni görmeyecek. Yani şuanlıl sadece 4 yıl beni motorsuz bırakacak. Birsürü strese karşı en büyük yardımcım olarak düşünüyordum motoru, şuan ne yapacağım hiç bilmiyorum.

aynı şeyler 1buçuk sene önce benimde başıma gelmişti :) babamla çok kavga ettik ben götürücem, motorsuz asla kalamam dememe ramen izin vermedi. en son okuldan soğudum bırakıcaktım. tercihlerimi ful marmara içinde yaptım, yakın olsun bir şekilde götürürüm diye. şansıma 13. sıradaki tercihim kocaeli çıktı. karamürselde kampüsü evimle arası 25-30 km :) yaz kış motosiklet ile giderim okula. inşallah sanada evine memleketine yakın bir yer denk gelirde, ne ailenden nede motorundan uzak kalırsın :)

Bursaya pek yakın olmak istemiyorum yoksa zaten zevk ala ala binemem motora. Yine kısıtlama getirecekler. Bu yüzden farklı bir şehirde motorumla beraber olmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar