Yeni makinam FZ6 ve Elazığ gezimiz

... YENİ MOTORUMU ALIŞIM VE ELAZIĞA GİDİŞİM...

Herkese merhabalar değerli forum üyeleri :)

Öncelikle böyle bi forum ve paylaşım sitesi olduğu için yönetici arkadaşlara çok teşekür ediyorum. Uzun zamandır aklıma koyduğum fz6 naked makinayı sonunda almış bulunuyorum:cherry: motosiklet aşkı bu söz dinler mi? eski motorum olan kanuni phantom 180 cc yi satıp gsr600 ve fz600 arasında kaldım sonunda fz6 ya karar verdim önce izmirde bi tane 2005 model buldum izmirdeydi D.BAKIR'dan izmire gittim forum sayesinde izmirde bi kaç arkadaşa geleceğimi söyledim izmirde CEM arkadaşımızla buluşup makinaya bakmaya gittik sonra cem kardeşimin tavsiye ettiği ustaya gittik ve makina sıkıntılı çıkınca almadan döndük :( sonra yine forum sayesinde İLKA nick li muzaffer abiyle tanıştık D.BAKIR'a geldiğinde aradı beni sağ olsun sonra bizim dukanda bi çay içelim dedik :) böylece muzaffer abi gibi derli bi abimle doskuğumuz başladı :) daha sonra sivasta bi fz6 bulmuştum ilanlardan muzaffer abiye sordurttum baktı sivasta dostlarımız var sordurtalım dedi sağ olsun sordurttu temiz gidebilirsin dedi bizde hava soğuk diye bizim araçla (doblo) gitmeye karar verdik ve çıktık yola...
yolda fotoğraf çekmedik gece yola çıktığımız için :(

ve karşınızda yeni makinam fz6 naked :) bu da benim minik motorcu kızım :) Bu arada sivasta bizi karşılayıp yardımcı olan vedat KÜTÜK abi me de çok tsk ederim misafir perverliği dillere destandı çok sağolsun :) :cherry: bayramın ikinci günü ben ve abim şeyhmus elazığa hem muzaffer abinin bayramını kutlamaya hemde makinayı denemeye :) abim şeyhmus ve çıkmadan yakıt ikmali yoldan kareler hazar gölünden kareler e virajlarda vardı tabi :) ve değerli abim muzaffer abi

Allah, Muzaffer GÜRTAŞ ile olan mubbetinizi artırsın.

Bir dahaki sefere tanışmak ve görüşmek ümidiyle, yolunuz açık olsun.

.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hayırlı olsun. FZ6 ailesine hoşgeldin ::sm_smile

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Allah, Muzaffer GÜRTAŞ ile olan mubbetinizi artırsın.

Bir dahaki sefere tanışmak ve görüşmek ümidiyle, yolunuz açık olsun.

.

Çok teşekür ederim abim, muzaffer abi gerçekten çok değerli bi abimiz :) sizide gezilerinizden bayağı yakından takip ediyorum aslında bende sizinle tanışmayı çok isterim yolunuz D.BAKIR'a düşerse mutlaka beklerim numaram muzaffer abi de var :) saygılarımla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

Güzel yorumlarınızdan dolayı çok tsk ederim arkadaşlar :) hepinizi D.BAKIR' a beklerim :)

İzmir İl Temsilcisi
ooooh ohhh adımızda geçti ünlü olduk yahu :)

Hayırlısı olsun sonunda bende dikkatli inceleyebildim fotoları.. izmirdekinden çok daha temiz sabredip muradına erdin vallaha :)

Buda izmir plaka fakat FZ olması ayrıca dikkatimi çekti :)

Artık gezilerinin devamını beklıyoruz umarım birgün tekrar görüşürüz :)

Evet arkadaşlar resimler yarıda kalmıştı devamını da atalım :)
dönüş yolundan kareler...

ve karşınızda ben :)
gezimiz burda son buluyor. Şimdide D.BAKIR'da bulunan on gözlü köprüden kareler. bu köprü: 6.yüzyılından günümüze kadar gelmiştir I.Anastasias tarafından yapılmıştır havalar güzel oldukça D.BAKIR'dan tarihi ve gezilecek yerleri paylaşacağız inş :) ve karşınızda on gözlü köprü

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------

ooooh ohhh adımızda geçti ünlü olduk yahu :)

Hayırlısı olsun sonunda bende dikkatli inceleyebildim fotoları.. izmirdekinden çok daha temiz sabredip muradına erdin vallaha :)

Buda izmir plaka fakat FZ olması ayrıca dikkatimi çekti :)

Artık gezilerinin devamını beklıyoruz umarım birgün tekrar görüşürüz :)

:) evet kardeşim sonunda muradıma erdim, izmirdekinden bayağı iyi çokta memnunum. plaka özel fz o ayrı bi güzzelik :) tekrar görüşürüz cem merak etme yaz bi olsun soluğu izmirde alırım hayırlısıyla...

Dostum iyi günlerde kullan. Motor Çok güzel görünüyor gerçekten

çok teşekür ederim arkadaşlar :) gerçekten çok güzel ve çok memnunum harika bi makina :cat: umarım sizlerde hayalinizdeki makinayı alırsınız :)

Abi öncelikle yeni motorunun hayırlara vesile olmasını diliyorum.Abi bu şakaya gelmes phantom'dan sonra uçurur adamı.Kask-Mont uyumu 10 numara.Abim eldiven konusu biraz bitik kalmış gibi.Tamam korumaları var ama bize asıl önemli olan noktası parmak uçları.Abi şakaya gelen bi melet değil.Hep üst bölgelere önem veriyoruz.En azından bir dizlik.Bende varken takmadım motorun boyasını kaldırıcak diye kaza yaptım dizimde yarık-çizikler var.Seni sevenleri-bizi düşün tekrar motorun hayırlı olsun.Çok hırçın duruyo :)

Motor hayırlı olsun.Bende Diyarbakırda motor kullanırım ve yolda gördüğüm on motorludan sekizi değil kask takmak motoruna plaka bile takmaz.Sizi kask ve korumalar için ayrıca tebrik ediyorum.Kazasız kullanmanız dileğiyle.

Abi öncelikle yeni motorunun hayırlara vesile olmasını diliyorum.Abi bu şakaya gelmes phantom'dan sonra uçurur adamı.Kask-Mont uyumu 10 numara.Abim eldiven konusu biraz bitik kalmış gibi.Tamam korumaları var ama bize asıl önemli olan noktası parmak uçları.Abi şakaya gelen bi melet değil.Hep üst bölgelere önem veriyoruz.En azından bir dizlik.Bende varken takmadım motorun boyasını kaldırıcak diye kaza yaptım dizimde yarık-çizikler var.Seni sevenleri-bizi düşün tekrar motorun hayırlı olsun.Çok hırçın duruyo :)[/QUOTE

iyi dileklerin için çok teşekür ederim kardeşim :) haklısın makina on numara çok güçlü phantom'dan sonra alışmam çok zamanımı almadı 600cc geçmek için yeterli tercübem var ama söylediklerine katılıyorum hata kabul etmeyen bi makina :) mont ve kask için söylediklerin hoşuma gitti doğrusu :) eldivene gelince eski eldivenimdi ve havalar sıcak olduğu için onu kullanıyordum şuan tam korumalı bi eldivenim var zaten pek şehir içinde kullanmıyorum evden işe 10 dk ondan dizlik takmıyorum ama uyarın için tekrar teşekür ederim kardeşim :) umarım gönlündeki makinayı en yakın zamanda sende alırsın...

Hayırlı olsun Allah kazasız sürüşler nasip etsin...
Şu Ls2 de virüs gibi yayılmış ülkemize :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar