- Konu Yazar
... YENİ MOTORUMU ALIŞIM VE ELAZIĞA GİDİŞİM...
Herkese merhabalar değerli forum üyeleri
Öncelikle böyle bi forum ve paylaşım sitesi olduğu için yönetici arkadaşlara çok teşekür ediyorum. Uzun zamandır aklıma koyduğum fz6 naked makinayı sonunda almış bulunuyorum:cherry: motosiklet aşkı bu söz dinler mi? eski motorum olan kanuni phantom 180 cc yi satıp gsr600 ve fz600 arasında kaldım sonunda fz6 ya karar verdim önce izmirde bi tane 2005 model buldum izmirdeydi D.BAKIR'dan izmire gittim forum sayesinde izmirde bi kaç arkadaşa geleceğimi söyledim izmirde CEM arkadaşımızla buluşup makinaya bakmaya gittik sonra cem kardeşimin tavsiye ettiği ustaya gittik ve makina sıkıntılı çıkınca almadan döndük
sonra yine forum sayesinde İLKA nick li muzaffer abiyle tanıştık D.BAKIR'a geldiğinde aradı beni sağ olsun sonra bizim dukanda bi çay içelim dedik
böylece muzaffer abi gibi derli bi abimle doskuğumuz başladı
daha sonra sivasta bi fz6 bulmuştum ilanlardan muzaffer abiye sordurttum baktı sivasta dostlarımız var sordurtalım dedi sağ olsun sordurttu temiz gidebilirsin dedi bizde hava soğuk diye bizim araçla (doblo) gitmeye karar verdik ve çıktık yola...
yolda fotoğraf çekmedik gece yola çıktığımız için
ve karşınızda yeni makinam fz6 naked

bu da benim minik motorcu kızım

Bu arada sivasta bizi karşılayıp yardımcı olan vedat KÜTÜK abi me de çok tsk ederim misafir perverliği dillere destandı çok sağolsun
:cherry: bayramın ikinci günü ben ve abim şeyhmus elazığa hem muzaffer abinin bayramını kutlamaya hemde makinayı denemeye

abim şeyhmus ve çıkmadan yakıt ikmali
yoldan kareler 

hazar gölünden kareler 

e virajlarda vardı tabi
ve değerli abim muzaffer abi 

Herkese merhabalar değerli forum üyeleri
Öncelikle böyle bi forum ve paylaşım sitesi olduğu için yönetici arkadaşlara çok teşekür ediyorum. Uzun zamandır aklıma koyduğum fz6 naked makinayı sonunda almış bulunuyorum:cherry: motosiklet aşkı bu söz dinler mi? eski motorum olan kanuni phantom 180 cc yi satıp gsr600 ve fz600 arasında kaldım sonunda fz6 ya karar verdim önce izmirde bi tane 2005 model buldum izmirdeydi D.BAKIR'dan izmire gittim forum sayesinde izmirde bi kaç arkadaşa geleceğimi söyledim izmirde CEM arkadaşımızla buluşup makinaya bakmaya gittik sonra cem kardeşimin tavsiye ettiği ustaya gittik ve makina sıkıntılı çıkınca almadan döndük
böylece muzaffer abi gibi derli bi abimle doskuğumuz başladı yolda fotoğraf çekmedik gece yola çıktığımız için
ve karşınızda yeni makinam fz6 naked

bu da benim minik motorcu kızım 

Bu arada sivasta bizi karşılayıp yardımcı olan vedat KÜTÜK abi me de çok tsk ederim misafir perverliği dillere destandı çok sağolsun 
abim şeyhmus ve çıkmadan yakıt ikmali
yoldan kareler 

hazar gölünden kareler 

e virajlarda vardı tabi
ve değerli abim muzaffer abi