GT250R grenaj yardım :(

Öncelikle dün itibari ile 2008 model gt250r ıma kavuştuğum için mutluyum :) kendime doğum günü hediyesi aldım denebilir. Arkadaşlar sizden isteğim bu oyuncağıma sağ yan grenal ve sağ kafa grenaj kelepir fiyata satan olursa fiyat konusunda anlaşsbilirsek alacağım. Tekrardan teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
gt250 sayfasında parçaları satan bir arkadaş var bir bak istersen

O arkadaşla irtibata geçtim bazı parçaları temin ettim ama eksikerim var yok mu kimsede yahu :(

Sahibinden e baktınız mı? Orada da bulamazsanız hyosungsource den getirtebilirsiniz

İzmir İl Temsilcisi
Çevrendeki hyo kullanıcısının kafa grenajını ve yan grenajının ölçüsünü aldırt.

Kendine yaptır yok ugraşamam dersen hyosung source..

İş sana düşüyor yine araştırmakla. sahibinden .com'da ara sıra satılıyor.

Çevrendeki hyo kullanıcısının kafa grenajını ve yan grenajının ölçüsünü aldırt.

Kendine yaptır yok ugraşamam dersen hyosung source..

İş sana düşüyor yine araştırmakla. sahibinden .com'da ara sıra satılıyor.

Ölçüsünü aldırıp kendi nasıl yaptıracak ? Merak ettim açıkçası pek uğraşan yer yok bildiğim kadarı ile. Ya da burada yok.

İzmir İl Temsilcisi
En basit örnek olarak TheArcheus bir zamanlar ölçüsünü ve kalıbını alıp bazı parçaları yapabiliyordu.

Yani ölçüsünü ve kalıbını aldıktan sonra yapabilecek birşey.

Nerde yapacagına gelirsek izmirde bildigim polyester anadol tamircileri var.

Yada polyester tekne tamiri yapan bir yer.

Ugraştıktan sonra yada araştırdıktan sonra zor degil biz Fazer 600ün kafa grenajının ölçüsünü alıp XJ6N e oturtmak gibi bir projemiz var.

Hayata geçirebilirsek paylaşacagız.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/110651-fiber-glass-parca-dizayn-ve-tamiri.html

İlginize teşekkür ederim thearcheus ile bazı parçaları konuşup aldım ama şu an kafa ve sağ yan ihtiyacım kaldı eğer yapabiliyorsa onu konuşayım yahu :)

İzmir İl Temsilcisi
İlginize teşekkür ederim thearcheus ile bazı parçaları konuşup aldım ama şu an kafa ve sağ yan ihtiyacım kaldı eğer yapabiliyorsa onu konuşayım yahu :)

Bir zamanlar yapıyordu bazı parçaları kalıbını aldıktan sonra fakat bıraktı bu işi hatırladıgım kadarıyla.

Çünkü asıl mesele kalıbını almak. kalıbını aldıktan sonra seri üretime geçebiliyorsunuz.

Yani 1 seferligine kalıbını alıp yapması bi hayli ugraştırır.

Fakat benim görüşüm şöyle

1- ilk başta orjinal grenaj araştırılmalı yani her yerde araştırcaksında bulamıcaksın son çare grenaj yaptırcaksın.

2-Çünkü boya rengi tutturulması falan filan derken zor olucaktır.

Motorum şu an kırmızı siyah ve ne halde olduğunu bilmiyorum . Benim amacım motorumu 2008 TR de tek olarak çıkarmak ki buda hyo yu kötüleyenlerin bir hayli zoruna gidecektir. Boya problem değil kendine özgü renk vereceğim. Çalışmalarım bitincede başarı öyküsü adı altında konu açacağım :)

Bende birebir orjinal ile aynı fiberden dökülme tek parça olarak komple kafa grenajı ve üzerine takılmış ön cam var.
Şuan ki rengi kırmızı fakat ince ince çizikler var(sürtünme boya kalkması değil boyansa güzel olur boyanmasa çok güzel durmaz çiziği :) )
Düşünürsen özelden mesaj at

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar