Bence de kaçırma ulan satmayın bu paralarayerle bir oldu 2.el piyasası zaten yoktu.Bu arada bence tvs servisini git işin ehli olan bir ustaya iyice göster sesini bir dinlesin başına iş açmasın
ilk motorum olacak
hiç ekipmanım yok
kask, mont, dizlik, motor kiliti, branda vs baya para tutuyo onlar gözümde büyüyo
hesaplarıma göre motosiklet hariç 1,000 tl masrafım varnapcam bilmiyorum
Önce ekipmanını tamamla derim kask mont dizlik vs sonra motoru alırsın acele etme önümüz kış ve fiyatlar daha da düşecektir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-temiz-kullanilmis-tvs-150-apache-142246241/detay
Sabri bundan bahsediyorsun sanırım aynen3750 lira verdilerdi vermemiştim Ağustos da elimizde patladı
---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:17 ----------
Apache soğuk havayı pek fazla sevmez yazın olsaydı o kadar zor çalışmazdı ama bence yağın da etkisi var yağ 10*50 ise zor ısınıyor kalın olduğu için
Az önce bir adamla konuştum bizim semtte. Adamda önceden cbf vardı bayada km'de vardı yani. Yeni kasa apache almış 1-2 aydır onu kullanıyor. 5 dk önce yanına uğradım. Dedim abi sende cbf vardı satıp apache almışın nasıl memnun musun? Diye sordum. Cbf 5 para etmez yav 2 bine verdim 6 bine bunu aldım apache 10 numara dedigül gül kaynadım. Şiveden dolayı ama
![]()
![]()
ENgin okumasin bu yaziyi Can bu arada adam Dogru yolu bulmus.DAyin aldin mi motoru
Arkadaşlar merhaba orjinal egsoz arıyorum 2. el az kullanılmış sağlam benim egsoz bir yerinden çatlak var büyük ihtimal çat çat ses yapıyor kaç kere keçe değişti şu 3 aydan beri problem yaratıyor. Elinde olan varsa kendisi performans egsoz takıp kullanmayan lazım olmayan görüşebiliriz.
haklısınız
peki ne önerirsiniz
max 250 tl lik kask siyah renk düşünüyorum montta aynı şekilde siyah renk max 200-250
motora kilit almam lazım bide
okudum bileENgin okumasin bu yaziyi Can bu arada adam Dogru yolu bulmus.DAyin aldin mi motoru
okudum bile) bende satıp yesilindenmi alsam acaba
)
sertaç abi kırmızı çok iyi durmuş:cat:
olsun ben yine en arkadan gelirimAlma ya sen sonra kimle maytap gececez![]()
olsun ben yine en arkadan gelirim) movistarda olsa yine en arkadan gelcem söz
)
Arkadaşlar merhaba orjinal egsoz arıyorum 2. el az kullanılmış sağlam benim egsoz bir yerinden çatlak var büyük ihtimal çat çat ses yapıyor kaç kere keçe değişti şu 3 aydan beri problem yaratıyor. Elinde olan varsa kendisi performans egsoz takıp kullanmayan lazım olmayan görüşebiliriz.
Engine aliskanlik yapti arkadan gelmek
Simdi movistar alicak cocuk afalliyacak önden gidince alisik olmadigi bir durum![]()