çağrı videoların boyutunu ufaltıyorum renderleriyorum yani after efectte. 160mb yi 36 mb ye düşürüyorum fazla görüntü kaybı olmadan ondan sonra sana wetransfer ile yollıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
abi pist kapalıydı o zıplama yerinden atlayamadım ya içimde kaldı acayip haftaya da böle olursa hava ben orada olacagım gelen gelir vallabugünün acısı ben yine çıkarmaya çalıştım ama yok ben orayı istiyorum
iyi kurtlarımı döktüm. acaba yamaha xt falanmı alsak ya daha kararımı veremiyorum ya çıldırcam
![]()
Sertaç kardeşim için de kurt beslediğini dün anladım:queen: al yamaha xt on numara olur kurtlarını iyice dökersin apaçi nin günahı ne kardeşim dere tepe yazık apaçi ye olmaz teknik tasarım elverişli değil yoksa kros yap içinde kalmasın gelip izlerim :thumleft: hadi hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
bayram abi sana hayran kaldım ama motor elverişli deyil 125r yazık sanada yazık abi al bir tanane kros motoru içinde kalmasın :thumleft: o yollarda kullanılacak motor deyil 125r pardon yol derken dağda bayırda tepede:queen::queen:bizde yavaş yavaş tırmandık motorlara zarar gelmesindiye atraksiyona hiç girmedim sertac içinde bazı durumlarda firenledim motorlar zarar görmesin diye yapmadıgım yaptırmak istemedigim çok durumlar oldu size göre sert davranış gibi görünsede esnek ve zararsız hareketlerdi![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
enginim dün çok titredim bu nedir cbf apçilere takıla takıla çekmeye başladı sandım korkuttu neyseki yollardanmış:queen::queen:Titrememi o da neki![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
kardeşim her zaman yanındayım cbf testini çekmediler niye bardağın dolu tarafını çektiler :cherry: bizdeki boş olduğu halde düşmedi:thumleft:tabiki koyun videoyu bakalim) Veysel abi yanniz birakma beni destek cik ezicekler yoksa beni yine
)