- Konu Yazar
Abilerim, kardeşlerim herkese hayırlı akşamlar... Forumu uzun süredir takip ediyordum bugüne nasip oldu kayıt olmak. Önümüzdeki hafta ehliyetimi alacağım inşallah. Yavaştan ekipmanlarımı toplamaya başladım. Ama çok büyük bir sorunum var zayıflık
)
1.68 boyum ve 45 kilo ağırlığım var. Denizli'de gittiğim bi motorcuda mont baktım ve bana uyan (doğrusu çok marka seçeneği yoktu) prosev marka mont aldım. Xs beden... Montu aldım almasına ama omuzları falan çok geniş geldi aynaya bakınca. Sanki amerikan futbolu oynuyorum da onun kıyafetini giymişim gibi
Omuzlar kaslı bir delikanlıyı andırıyor (Çok zayıf görünmeme rağmen)
) Her mont acaba böyle biraz omuzu büyük mü gösterir ? Giydiğimde sağ omuzumdaki korumalık tam oturuyor ama sol omuzdaki hafif arkaya doğru geliyor. Bu sorun monttan değil de benim omuzumun küçüklüğünden kaynaklanıyor sanırım ? Bu sorunu nasıl aşabilirim ? İnternetten zaten sipariş edemiyorum çoğunlukla uymuyor... Denizlide bildiğiniz motor malzemeleri satan yer var mı acaba ? Ve bana ekipman seçiminde neler önerirsiniz ? Benim gibi zayıf kişiler için ürün yapan bir firma yok mudur acep ? Çekilen fotoğraflara bakıyorum millete mont tam uyuyor herkes bi karizma Allah nazarlardan saklasın
Ben giyince omuzlar büyük gibi amerikan futbolu oynuyormuşum gibi
Acaba monttan mı kaynaklanıyor ? Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...
Saygı ve sevgilerle...
1.68 boyum ve 45 kilo ağırlığım var. Denizli'de gittiğim bi motorcuda mont baktım ve bana uyan (doğrusu çok marka seçeneği yoktu) prosev marka mont aldım. Xs beden... Montu aldım almasına ama omuzları falan çok geniş geldi aynaya bakınca. Sanki amerikan futbolu oynuyorum da onun kıyafetini giymişim gibi
Saygı ve sevgilerle...