Gemi adamı

arkadaşlar gemi adamı olmak istiyorum yağcı olarak başlıcam tavsiyeleriniz nelerdir bu sökter türkiyede nasıldır

Motosikleti
Fazer8 abs
bi çıkarsın 6 ay gelemezsin. parası güzel işi çok ağır bi meslek dalı. riski çok yanlızlık ,hüzün anla işte

Süper Moderatör (BBRR)
Yağcı teskeresinin .. seyir teskerelerine göre daha az bulunduğu bu yüzden daha aranan bir teskere olduğunu biliyorum .. özellikle deneyim kazandıktan sonra çok rahat iş bulabileceğin bir alan .sektör sorduğun için yardımcı olayım dedim.. mesela Marmaris ve bodrumda yunan adalarına gidip gelen saç tekneler var, kızaklı olanı var hydrofil denileni var.. bu tekneelrde çok rahat iş bulabilirsin .. sadece yük yolcu gemileri ile sınırlı değil yani iş sahası..

yazan arkdaşlara teşekkür ederim bazıları bu mesleğin öyle olmadığını yazıyor yüksek maaşların düzmece olduğunu parlarını alamadıklarını firmaların dolandırıcı olduğunu ne kadar doğrudur acaba

Motosikleti
Fazer8 abs
yazan arkdaşlara teşekkür ederim bazıları bu mesleğin öyle olmadığını yazıyor yüksek maaşların düzmece olduğunu parlarını alamadıklarını firmaların dolandırıcı olduğunu ne kadar doğrudur acaba

o tarz yazıları bende okudum. şirketler gemide çalışmak isteyen insanları tamamen kar amaçlı sömürüyorlar. hatta googlede biraz araştırırsan bulabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar