- Konu Yazar
Herkese merhaba öncelikle. 4 gün önce 16 yaşıma bastım ve scooter almak istiyorum. Ama yaşıtlarım gibi hız merakım, aman ona buna hava atiyim gibi isteklerim yok. Scooter almak istememin tek sebebi idmanlara giderken ulaşım sorunu çekmem. Daha deneyimim olmadığı için çoğu arkadaşım 2. el al dedi ama yeni başlayan herkes kesinlikle düşer mi diye bi soru sormak istiyorum öncelikle.
Alacağım motoru 1-2 yıl kullanmak istiyorum 2. ele pek yakın bakmıyorum onu da ekliyim.
İkinci olarak zaten yukarda dediğim gibi az hız yapacak (en fazla 50-60 civarı) göze hitap edecek fiyatı 1500 ü geçmeyen öğrenci scooter ı arıyorum.
Böyle bişey bulabilir miyim acaba? Şehir içinde rahatlıkla kullanabileceğim özellikle. Bu yaz almayı planlıyoruz ve bir de tabii ki kaska vs. çok önem veriyorum onlar için ne kadar bütçe ayırmalıyım bu arada cevaplarınızı bekliyorum.
Çok soru sordum kusura bakmayın bi yerden başlamam lazımdı umarım aradığım cevapları bulabilirim şimdiden teşekkürler herkese iyi akşamlar.
Ve bu arada; 16 yaş çok mu erken? Bu yaşta scooter ehliyeti alınabiliyor diye biliyorum? Eğer alınmıyorsa bütün planlar çöpe sanırım
İkinci olarak zaten yukarda dediğim gibi az hız yapacak (en fazla 50-60 civarı) göze hitap edecek fiyatı 1500 ü geçmeyen öğrenci scooter ı arıyorum.
Çok soru sordum kusura bakmayın bi yerden başlamam lazımdı umarım aradığım cevapları bulabilirim şimdiden teşekkürler herkese iyi akşamlar.
Ve bu arada; 16 yaş çok mu erken? Bu yaşta scooter ehliyeti alınabiliyor diye biliyorum? Eğer alınmıyorsa bütün planlar çöpe sanırım