- Konu Yazar
merhabalar
marmaristen eskişehire 3 defa 1 ayda gidip gelince doğal olarak aşırı zorlanmadan dolayı vidalar gevşedi :salut::salut::salut: bi patlama sesi geliyordu ani gaz verince ben de egzoz contasından sanıp değiştirdim fakat sorun orda değilmiş.elimi silindirin oralarda gezdirirken, aniden gaz verince patlama yapan yeri buldum ve bildiğiniz hava üflüyor.

motorun alt silindir contasından yağ kaçıyor değiştirmem gerekiyor fakat piston segman takabilirmiyim emin değilim. hadi söktük taktık üst kapağı takarken sübabları doğru nasıl takarım? bunları detaylı şekilde anlatabilirmisiniz? lütfen tamirciye gidin demeyin adamlar en az 150 istedi bi conta değiştirmeye ve biriside çok normalmiş gibi 250 istedi. elim anahtar tutuyor.elimde her türlü anahtarlarım araçgercim var genelde rico ve izeltaş. pahalılar ama en azından hakediyyorlar.her ne kadar kendim almasamda babam sağolsun tüm erdavatları dizmiş eve. tamirciye git tavsiyesini lütfen vermeyin. öğrenciyim benzin parası lazım :cherry::cherry::cherry::cherry:
Son düzenleme: