Siyah montlu esrarengiz motorcu arkadaşlar,

Selam, bulunduğum şehirde bir iki defa denk geldi. iki tane sim siyah elbiseli, simsiyah motorlu iki kişi motorla geziye çıkmış havası ile hızlıca geçti. Yamaha Fazer mi acaba o motorsiklet çok hoşuma gitti. manyak bir rüzgar vardı ama adamlar hızlı gidiyorlardı. motor çok oturaklıydı.

bi-%C5%9Fark%C4%B1-vard%C4%B1-%C3%A7ok-g%C3%BCzeldi_42379.jpg

bunu okuyor gibi hissettim kendimi.

hemen polise git, durumu anlat. mobese veya çevredeki işyeri kameralarından tespit etsinler.
sonrası artık sana kalmış. "ne ayaksınız lan siz" diyip dalar mısın "yoksa abi kaç basıyo" bu diyip
muhabbete mi girersin, orası sana kalmış. ama sonucundan mutlaka bizi haberdar et :)

ya arkadaşlar haklısınız ama adamlar füze gibi geçti :D

hemen polise git, durumu anlat. mobese veya çevredeki işyeri kameralarından tespit etsinler.
sonrası artık sana kalmış. "ne ayaksınız lan siz" diyip dalar mısın "yoksa abi kaç basıyo" bu diyip
muhabbete mi girersin, orası sana kalmış. ama sonucundan mutlaka bizi haberdar et :)

@D e m i r dostum bak tarif ettikten sonra arkadaşın avatarı görünce şüphelenmedim değil ayağını denk al çok yakında olabilirler !!!

Topic amacına ulaşmıştır arkadaşlar, hoş sohbet olsun diye açmıştım :) teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam, bulunduğum şehirde bir iki defa denk geldi. iki tane sim siyah elbiseli, simsiyah motorlu iki kişi motorla geziye çıkmış havası ile hızlıca geçti. Yamaha Fazer mi acaba o motorsiklet çok hoşuma gitti. manyak bir rüzgar vardı ama adamlar hızlı gidiyorlardı. motor çok oturaklıydı.

Fazerin biri bumuydu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fazer-8-sahibinden-140169570/detay

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
betmen dir o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar