Herkese iyi geceler. ..
Malumunuz hem motor kullanicisi hem de gv 250 sahibi olarak oldukca yeniyim.
Motorumla ilgili bir sorunla karsilasacagimda yardimlarinizi esirgemeyeceginizin farkindayim...
Benim dikkatinizi cekmek istedigim konu, forumlarda da okudugum kadariyla kazalar ve kaza sonucunda hakliligimizi ispat etmekteki yasadigimiz zorluklar.
Bu dusunceyle motorun on ve arka kismina 2-3 saat kayit yapabilecek minik gizli kameralar koymak gibi bir fikre kapildim..
Bu konuda yapilmis bir calisma varmidir, olumlu ve ya olumsuz elestirilerinizi ogrenmek istiyorum
Çoook uzun zamandır burada yazamıyorum, özlemişim forumu. Herkesi saygıyla selamlıyorum.
Hocam ben çin çon dan getirttim küçük bir kamera, yolu çekeyim falan diye ama bir iki kere kullandım attım bi kenara. Mesela benim aldığım kamera yarım saat çekim yapıyordu ve şarz olurken kayıt yapmıyordu dolayısıyla bir anlamı olmuyordu. Birkaç kamerayla da sürekli değil de böyle fantastik çekimler falan yapılabilir ama bilmiyorum zevk işi. Ben eğer çok merakınız varsa ucuz kameralar yerine, her yerde çekim yapabilen go-pro tarzında bir şey almanızı tavsiye ederim.