Tvs Apache Egzos

Merhaba arkadaşlar.
Ben Tvs Apache RTR 150 Kullanıcısıyım.
Motosikletime egzos takmak istiyorum.
Fakat takacağım egzos apaçilerin taktığı gibi rahatsız edici ses çıkartan egzoslardan değil.
Benim takmak istediğim egzos orjinal egzosun dışında biraz daha fazla ses veren rahatsız etmeyen bir egzos istiyorum.
Fakat egzos konusunda bilgim yok.Bana tavsiye edebileceğiniz egzos varmı acaba ?

Apache topiğinde sertaç da var tiger sesi aynı istediğin gibi rahatsız edici değil ve tok sesli

Eyvalla. tek silindir 150ccden çok bişey bekleme derim ben. el yapımı egzozlar mevcut, ordaki ustalara istediğin tipte bişey yaptırabilirsin. apacheye gidipte akrapovic/remus/yoshimura falan takmanı tavsiye etmem ben, başka biri gelip eder şimdi. sen de ona göre bakarsın..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Masraf ettiğinize değmez. Komple Ngk ateşleme sistemi-mişlen lastik-bmc hava filtresi ve en önemlisi kask vs.. koruma ekipmanlarına yatırım yaparsanız çok daha iyi olur.

tvs apache de en gerekli gördüğüm sorun egzoz sorunu
nedeni ise sıralı dedikleri bir sistem var orjinal egzozda , motosikletin amacı uzun yol olmadıgı için
orjinal egzozu motosikletin cabuk ısınmasına neden oluyordu. bi süre sonra boguluyordu motor
egzozu bu yüzden değiştirdim.
sertaca da aldıran benim egzozu =)
hem performans arttı. hemde uzun yolda artık sorun olmadan gidebiliyorum
24 saatte 1000 km ye yakın yol yaptım. hiç bir sorun cıkmadı.
egzoz budur
tiger trioval 700
tr946.jpg

Herkes'e teşekkür ederim.Tiger taktıracağım o zaman aralık ayındaki maaşımla :)

Eyvalla. tek silindir 150ccden çok bişey bekleme derim ben. el yapımı egzozlar mevcut, ordaki ustalara istediğin tipte bişey yaptırabilirsin. apacheye gidipte akrapovic/remus/yoshimura falan takmanı tavsiye etmem ben, başka biri gelip eder şimdi. sen de ona göre bakarsın..
Eren abi bak görüyormusun, geçenki çatır patır egzozcu arkadaş ile bu arkadaşın farkı.

İkiside düşük cc. Ama önemli olan zihniyet işte. Burda rahatsız etmiyim deniliyor.diğer topicte sanane deniliyor :) sonra bize patlıyor kabahat.

kartal köprüsünde ercan ustaya git derim... isteğe uygun eğzostlar yapıyor...

Bence boşa paranı çöpe atma , apachinin eksoza falan ihtiyacı yok ne şişmesi nerden uyduruyorsunuz bu palavraları saatlerce şehiriçinde kullanıyorum şiştiği falan yok uzun yoldada öyle çok komik. Ayrıca cezayı yediğin gün aklın başına gelir orjinal eksozlu olmadığı için birde muayeneden geçmez haberin olsun.

Bence boşa paranı çöpe atma , apachinin eksoza falan ihtiyacı yok ne şişmesi nerden uyduruyorsunuz bu palavraları saatlerce şehiriçinde kullanıyorum şiştiği falan yok uzun yoldada öyle çok komik. Ayrıca cezayı yediğin gün aklın başına gelir orjinal eksozlu olmadığı için birde muayeneden geçmez haberin olsun.

Eksozun ruhastı diye birşey vardı galiba o olduğu sürece ne muayenede nede poliste bi sorun yok diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar