yok artık diyorum 
emeğine sağlık ufuk çok profesyonel olmuş valla =) ya krom herkeste heryerde var bu renk motorumun yeşili ve krem rengıyle cok uyumlu oldu yada en azından benım göz zevkıme aşırı hitab etti =) apayrı bi zevk alıyorum şu an motoruma binerken hatta =)) ama tabiki kromun herzaman başımızın üstüne yeri vardırBu arada özel olarak isteyen arkadaşlara istedikleri desenlerde ölçülerde imal edebilirim iletişime geçmeniz yeterli =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
ufuk aluminyum malzeme zamanla kararma vs. yaptımı acaba bende alumınyum versiyonlar üretmeyi düşünüyorum ama zamanla elledikce kararma falan yaparmı diye düşündüm
mtbiker ve ufuk güzel iş çıkarmışınız tebrik ederim önemli olan kendiniz yapmanız,parayı verip almak kolay düşünüp emek harcamanız en pahalı malzemeden daha kıymetlidir. heralde tornacısınız isterseniz motoru bile yeniden dzayn edersiniz.meslektaşınız bir abiniz olurum heralde 1972 yılında sanat okulunda atelye şefinden gizli olarak harley bisikletimi amarsitörlü yapmıştım.Otarihlerde bisikletlerde öyle bir şey düşünülmezdi bile.Hala kendi motoruma bir torna bulsam bir şeyler yaparım.en son koruma demiri yaptık bir hemşerimle. İstanbul daysanız HAREM GARAJ A BEKLERİM.