evin yeni eşyası. .

Salonu merak edenlere. 20 m2 kadar bir salon var, evin toplamıda 65 m2 filan. Yani evim küçük, motor sığmaz diyenlere duyurulur.

14bt1sw.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

''Herkes hazza koşar, ama çok azı onun başında beklemeyi bilir''

Sevdiği özel programlar veya filmler var mı? Belki anime ve karate filmleri izleyip memleket hasreti giderir yavrucak.

Birader xbox jtaglımı :D bu arada motor efsane evin içinde süper efsane ötesi :)

Yok, orijinal ama kırdırıcam. Oyunlar çok para ya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=-XZa5jiSTco

Böyle yaparsın artık hocam :D

Benim evde zor bu iş. Buraya getirene kadar epey uğraştık. Dursun yerinde. Ama videonun esprisi çok güzel.

harika. benim de bisikletim baş köşede duruyor. motorunuza baktıkça hatta dışarıda olduğunuzda akınıza bile geldiğinde büyük keyif aldığınıza eminim. :cat:

" Aaabi ben nereye motorum oraya" nın son hali bu olsa gerek. Ayrıca gerçekten süper dekoratif olmuş.

Hocam evin giriş kat mı??

Bir de içeriyi kirletmiyor mu temizliği nasıl hallediyorsun?

Agv

Böyle bir imkanım olsa eğer hem evin büyük olması hem de kapıdan geçmesi lazım. Ben de yapardım doğrusu temizleyip kışın yatırırdım.

Hocam evin giriş kat mı??

Bir de içeriyi kirletmiyor mu temizliği nasıl hallediyorsun?

Evet giriş kat ancak motoru sürekli çıkar tekrar eve sok modeli bir yapısı yok binanın. Düz ayak değil yani, dar dönüşler filan var. Motoru eve sokmak bayağı uğraştırdı. 600RR filan olsa çok daha kolay olurdu içeri almak. Hatta günlük çıkarıp tekrar eve sokabilirdim. Ancak busa bayağı zorlu oldu.

Olduğu yerde duran motor içeri nasıl kirletsin ki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

bnzn deposu boştur umarım

Hayır dolu. Arasıra çalıştırıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar