Aradığımı bulamayınca kendim imal ettim =)

Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda çok yeniyim bir hatam olursa şimdiden affınıza sığınıyorum =) Çin malı bir chopper deneyimimden sonra kalitesizlikten bıkarak satıp 2000 model bir virago 535 sahıbı oldum huzur buldum =)) motoru aslında binmekten çok sağını solunu söküp değişiklik yapmak için kullanıyorum desem yalan olmaz. Uzun zamandır aklımda olan bir projeyı hayata gecırmeye karar verdım ve motoruma biraz retro bir hava katmak ıcın kendı elcik, ayaklık ve riserlarımı imal etmek için işe koyuldum gerisini resimler anlatsın :cherry: yanlız sıralamayı ters yapmışım düzeltemedim vallahi resimlere aşağıdan yukarı doğru bakarsanız adım adım görebilirsiniz üretim aşamalarını =)

Ellerine sağlık..buldun peynir gibi malzemeyi işlersin tabi...:pl:

,yanlız tırtıl biraz sorunlu olmuş..ya devir ve ilerlemeyi ayarlayamamışsın ,yada kör olan takım kullanmışsın..ama ellerine sağlık dememek için kesinlikle bahane olamazlar..

not : tırtılsız kısımlara polisajjjj.....:cat::rendeer:

teşekkür ederim =) ya aslında tırtılda sorun yokta resımlerde öyle cıkmıs nedense çekerken bolca yağ döktüğüm için pirinç talaşları gözenekleri dolduruyo ondan öyle çıkmış temizleyince gayet tatmin edici bi yüzey çıktı :D polisaj konusndada hemfikiriz ama şimdilik biraz böyle kullanıp sıkılınca parlatıcam :D yeni elcik almış gibi hissederim belki :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
elinize sağlık abicim... kendi işini kendi yapanları hep taktir etmişimdir...:cat::cat:

elinize sağlık bi dünya paraya satılan bir çok şeyin aslında daha uygun ülkemizde yapılabileceginin bizim ustalarımız istese en kıral motoru üretir dedirtiyor fotolar

Hocam ellerine sağlık çok şık bir çalışma olmuş... işin içinde emek ve alın teri olunca daha bir başka oluyor tabiki...
Hayırlı Bayramlar....

Kocaeli İl Temsilcisi
valla helal olsun üstad , sadece emek deyip geçmek olmaz , çünki emekten başka şeylerde konuşmuş olayda :) , 10 numara bir iş olmuş ,insanın kendi işini kendisinin görmesi gibi tatlı bir şey yok gerçekten , eline koluna sağlık. çok güzel olmuşlar.

guzel yorumlarınız için cok saolun arkadaşlar. gerçektende kendi ürettiğiniz ve güzel iş gören şeyleri kullanmak kadar haz veren başka bişi yok benim için yakında daha guzel el emeği parçalarla aranızda olacağız ben ve viragom :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

arkadaslar forumda yenı oldugum için kurallarıda tam bilmiyorum acaba bu konunun linkini "kendin yap" bölümünede açsam sorun olurmu bilgisi olan varmı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel çalışma.

İzmir İl Temsilcisi
çok güzel bir çalışma seri üretime bile geçebilirsiniz ilgilenen aynı model chopper sürücüsü elbet olacaktır :)

Kocaeli İl Temsilcisi
guzel yorumlarınız için cok saolun arkadaşlar. gerçektende kendi ürettiğiniz ve güzel iş gören şeyleri kullanmak kadar haz veren başka bişi yok benim için yakında daha guzel el emeği parçalarla aranızda olacağız ben ve viragom :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

arkadaslar forumda yenı oldugum için kurallarıda tam bilmiyorum acaba bu konunun linkini "kendin yap" bölümünede açsam sorun olurmu bilgisi olan varmı ?

modarötör arkadaşlar uygun yere taşıyacaklardır :) sıkıntı olmaz :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Güzel çalışma elinize sağlık.. :cat:

işcilik güzel. tarz güzel ama kanaatimce parlak nikelaj ağırlıklı motora sadece elcik ve ayakların sarı olması biraz uymamış gibi
beyaz nikelaj olarak tasarlasaydınız birde

bende bunları imal ettim piyasada 250 tl civarı bir fiyatı var ben 20 tl ye hallettim alüminyum malzemeden mermi kovanları kurusıkı kovanı barutunu boşalttım ama kapsüller patlamamış üzerine vernik attım kararmasın diye
tm40w.jpg
[/url][/IMG]

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

tm45x.jpg
[/url][/IMG]

@mtbiker yukarıdan aşağıya vede aşağıdan yukarıya baktım fark göremedim. :)
10 numara bir çalışma, 10 numara fotoğraflama ve 10 numara bir paylaşım olmuş emeğinize ve klavyenize sağlık. çok hoş olmuş Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
@ufukk senin çalışma da yabana atılacak bir çalışma değil gayet hoş ve güzel. ellerine sağılık. paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar