Belediyenin Şoförleri de Bunu Yapıyorsa...

Daha öncede dibimden geçen, üzerime süren belediye otobüsleri oldu ancak ilk kez bu kadar tehlikeli ve korkuncunu yaşadım. Yarım saat önce küçük bi caddede 40-45 km hızla ilerliyorum şeridin ortasından.(Yol tek şerit gidiş gelişli) Dibimden bi anda çok hızlı şekilde otobüs geçti. O tekerlerin rüzgarını hissettim içimde. Yıkılmadığıma şükrediyorum motor çok fena sarsıldı çünkü. Tabi kan beynime sıçradı ilk şoku atlattıktan sonra. Hemen bastım ışıklarda yakaladım şerefsizi camına vurarak O. çocuğu diye bağırdım adam iplemedi bile. Duymamasına imkan yok, belli ki bilerek yaptı şerefsiz. Tek şeritli yolda adamın beni sıfır geçerek sollamasına mı yanayım şehir içinde 60-65 km hız yapmasına mı... Belediyenin belli bi eğitimden geçmiş şoförleri bile bunu yapıyorsa vay halimize :jocolor:

hödük her yerde ve her araç da hödükdür. Allah bizi hödüklerden korusun.

geçmiş olsun senin hızın gene yokmuş
ben 3 şeritli yolda orta şeridin ortasındayım hızım 90 100 o halde giderken
arkadan 2 araç hızla geliyormuş fark etmedim bende ortayı az sağa doğru kaçırınca sıfırımdan rahat 130 un üstündelerdi.ne soğuk ter attım :)

Bu belediye den çektiğimi hiç bir şeyden çekmiyorum . Yol yapım çalışması çukur kasis şöförü ayrı bir dert .

Aynısını bana bir halk otobüsü yaptı. Hem de sanırım sürati çok daha fazlaydı.
Acemilik zamanlarımdı üstelik. O kadar yakınımdan geçti ki, yarattığı türbülans sayesinde 1 saniyeliğine büyük bir kuvvet tarafından otobüse doğru çekildim ve aynı anda tekrar gerisin geri itildim.
O kadar kısa sürede oldu ki, olduktan sonra aha ölecektim ellaham dedim. Müthiş bir deneyim, kimsenin başına gelmez umarım.

belediye otobüs şoförlerinin işleri gerçekten çok zor. Trafik, bin çeşit insan, arsızı hırsızı, cinsi delisi hergün bir milyon tane vakayla karşılaşıyorlar. O yüzden %80 inin psikolojisi ciddi anlamda bozuk. Ya tedavi olmaları lazım, ya çok ağır ceza, yada sürekli şoför değiştirerek sirkülasyonu sağlamak lazım.

Kardeşim yalnış anlama ama motorun en son 200-250 km civarındaydı ehliyet ve ruhsatta yoktu.

1. olayda ticari araç vurdu sinyalin kırıldı.ehliyetsizlikten cepten karşıladın
2. olayda ıslak yolda ışıklara yaklaşırken yine bu hızlarda frenden dolayı düştün.
3. olayda bu.

aynaları kullan aynaları devamlı kontrol ederim baktım arkadan hanzo tozu dumana katıyor hemen çekerimm kenara fren yaparkende ön kadar arkayı kontrol et.

sürüşte sıkıntın yoksa hemen ehliyet al ve dini inancını bilmiyorum ama duruma göre camiye kiliseye sinagoga biraz para bırak allah korusun 200 km yolda 2 kaza 1 tehlike hiç hayıra işaret değil.

motorda seni koruyan aynadır dikkatindir kardeşim aman diyim bunlara dikkat et.bir arkadaşın da dediği gibi hanzo her yerde hanzodur tutar biri sana öyle bir denk gelir ki Allah korusun burada yazamayabilirsin bile.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Kardeşim yalnış anlama ama motorun en son 200-250 km civarındaydı ehliyet ve ruhsatta yoktu.

1. olayda ticari araç vurdu sinyalin kırıldı.ehliyetsizlikten cepten karşıladın
2. olayda ıslak yolda ışıklara yaklaşırken yine bu hızlarda frenden dolayı düştün.
3. olayda bu.

aynaları kullan aynaları devamlı kontrol ederim baktım arkadan hanzo tozu dumana katıyor hemen çekerimm kenara fren yaparkende ön kadar arkayı kontrol et.

sürüşte sıkıntın yoksa hemen ehliyet al ve dini inancını bilmiyorum ama duruma göre camiye kiliseye sinagoga biraz para bırak allah korusun 200 km yolda 2 kaza 1 tehlike hiç hayıra işaret değil.

Konularımı takip etmeniz sevindirdi beni. Motorum şuan 330 km de ruhsat var. Ehliyet için 3 ay kadar zamanım kaldı onu bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar