Arkadaşlar Bursa'da carbon folyo satan yer varmı biliyormusunuz. İnternetten beklemek yerine direkt gidip alayım diyorum.
:bounce:Bulursan haberdar et kardeş banada gerekli...:bounce:
Arkadaşlar Bursa'da carbon folyo satan yer varmı biliyormusunuz. İnternetten beklemek yerine direkt gidip alayım diyorum.
Hangi renk lazım hocam. Gri var sizin motorun renginde. Yanlız int. ten alıcam galiba beşyoldaki çakallar yoluyor.:bounce:Bulursan haberdar et kardeş banada gerekli...:bounce:
Aynen çağatay, baktım da tek parça kaplamaya 20 cm * 20 cm 30 tl istediler. Sonra işler az diye ağlanıyorlar.abi 5 yolda araç kaplayanlar da mevcut yanlız dikkat et kazıklamaya bakarlar
Hangi renk lazım hocam. Gri var sizin motorun renginde. Yanlız int. ten alıcam galiba beşyoldaki çakallar yoluyor.
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Aynen çağatay, baktım da tek parça kaplamaya 20 cm * 20 cm 30 tl istediler. Sonra işler az diye ağlanıyorlar.
Hangi renk lazım hocam. Gri var sizin motorun renginde. Yanlız int. ten alıcam galiba beşyoldaki çakallar yoluyor.
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Aynen çağatay, baktım da tek parça kaplamaya 20 cm * 20 cm 30 tl istediler. Sonra işler az diye ağlanıyorlar.
Çok daha Güzel oluyor hocam. Ben motorumun birçok yerini kapladım bu şekilde. Kendim Özenle yaptım güzel oldu.Aynen öyle benim motoru boyamak yerine kaplama olayına girsek nasıl yardımcı olabilirisin ?
yalnız biz inegöldeyiz o nasıl olucak![]()
yalnız biz inegöldeyiz o nasıl olucak![]()
İnegöl Grubu saat 09.00 da Özdilek avm bankamatıklerinden hareket,
Gemlik Grubu Saat 09:00 da dörtyol petrol ofisinden hareket
Saat 10:00 da Kent Meydanı Kafkas önünden yola çıkılacak, Saat 10:30 da Orhaneli kavşağı OPET önünden 2. gurp ta katılacak ve
Saat 11:00 da Mangal ateşi için odun toplamaya başlıyor olacağız.
Dip not:Geçen yıl Dağyenice göleti için giriş ücreti 3 tl idi,ufak bi pazarlık ile toplu ödeme yapmıştık.
evet emrekardesım kalkıs kent meydanı
kaptanımız semih abi nasıl uygun görürse artık belki orda buluşa biliriz belli olmaz![]()
Çok daha Güzel oluyor hocam. Ben motorumun birçok yerini kapladım bu şekilde. Kendim Özenle yaptım güzel oldu.
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:44 ----------
Bi hafta sonu bırakırsınız motoru kaplar veririm, olmamı.