Megelli Sport 250R

Bence takılmayın Servis olayına garanti olayına birincisi bu makina çok alarengirli bi makine değil basit sistemli bi makina. Bana sorarsanız sıfır alın garanti istemiyorum diyin fiyattan kırın ve o parayıda arıza verirse değiştireceğim parça için ayırın. Ben şahsen bu şekilde yapıcam garantisi bozulmasın diye niye cinsi bozuk insanlara motorumu emanet edeyim sizi bilmem ama ben şuan dünya evine girmeye hazırlanıyorum bu işlerim bitsin seneye kendimi toparlamış olurum sıfır hyosung yada megelli kesin alıcam.

Bence takılmayın Servis olayına garanti olayına birincisi bu makina çok alarengirli bi makine değil basit sistemli bi makina. Bana sorarsanız sıfır alın garanti istemiyorum diyin fiyattan kırın ve o parayıda arıza verirse değiştireceğim parça için ayırın. Ben şahsen bu şekilde yapıcam garantisi bozulmasın diye niye cinsi bozuk insanlara motorumu emanet edeyim sizi bilmem ama ben şuan dünya evine girmeye hazırlanıyorum bu işlerim bitsin seneye kendimi toparlamış olurum sıfır hyosung yada megelli kesin alıcam.

Size garantili istemiyorum dediğinizde onların garantili veya garantisiz diye seçme gibi bir olanağı yok bu bir kanundur.Size belgeleriyle verirler garantisini.O motorun bende hiç bir sıkıntı yaratacığını düşünmüyorum tek sıkıntısı alüminyum şasi hasar aldığı anda çöpe atılır o motor tamiri olmaz.Ancak insan 0 motor alıp fazla para ödeyipte servis bulamıyorsa o sıkıntı iyide olsa kötüde olsa olmalı servisi.

Makine gelmişşşşşşşşşşşş birisi almış kim almışşa lütfen bol resimli inceleme başlığı açsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim burdaki motorcuya geldi 8550 tl ye naked roadster tipi de var fakat çok küçük oyuncak sandım harbiden küçük üstüne binsem çokecek sanki benim duke 125 yanında iri kaldı

İzmir İl Temsilcisi
çok ufaksa gerçekten tutacagını sanmıyorum en azından bir cbr 250 cüssesi olmalıydı bu kadar hafif olmasına şaşmamalı :)

bizim burdaki motorcuya geldi 8550 tl ye naked roadster tipi de var fakat çok küçük oyuncak sandım harbiden küçük üstüne binsem çokecek sanki benim duke 125 yanında iri kaldı

Cbr 125 bile iri kalır yanında :) ben arka tekerine takıldım 130 diyor ama sanki 110 gibi incecik bişey benim motorunki 130 ondan sonra gözüme ön teker gibi geldi arka tekerleği

benim çok hoşuma gitti yaa fiyat çok uygun tip çok güzel bu kategoride bir motor alsam megelli alırım tabi servis sıkıntısı yoksa

arkadaşlar motor guzel dıger megellı sayfasına yukledım hem resım hem vıdeo karalamaya gerek yok gormedenh bınmeden sesı on numara malzeme kalıtesıde goz ardı edilecek edgıll

Cbr 125 bile iri kalır yanında :) ben arka tekerine takıldım 130 diyor ama sanki 110 gibi incecik bişey benim motorunki 130 ondan sonra gözüme ön teker gibi geldi arka tekerleği
bende dün gördüm canlı gözle motoru yeni kasa cbr 125 den küçük geldi bana. eski kasa cbr 125 gibi
keşke biraz daha kalıplı yapsalarmış dedim
ama hatları tasarımı güzel

Merhaba İsmim Serdar siteye yeni üye oldum. Cumartesi günü 1 adet megelli 250R satın aldım. Motor görüntü anlamında 600 cc motor büyüklüğünde. titreşim 100 üzerinde biraz var ama çok rahatsız edecek şekilde değil. Hızlanması çok çok iyi seri bir motor. Malzeme kalitesi 10 üzerinden 6.5 fiyat 8550 + 550 plaka ruhsat 9100 tl ödedim. Motor hakkındaki ilk izlenimlerim bunlar . Merak ettikleriniz var sa sorabilirsiniz. Herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum...

Videolu paylaşım rica ediyoruz, hızlanma olur, vs,vs, çeşitli şeyler olur... .:)

Hayırlı olsun

Teşekkürler..

Şu anda rodaj döneminde olduğum için çok fazla sıkmıyorum motoru rodaj biter bitmez video paylaşımında bulunucam

Motoru motomax ta gördüm inceledim malzeme kalitesi oldukça güzeldi fakat pisilket gibin 250lik motor yapıyon be adam azcık büyük yap hangi seride var böyle cılız 250lik makina :p

motora binmeden görmeden küçük demeyin ben 175 boyla bindiğimde ayağım yere tam basıyor olması gereken bu genelde boyları 1.60-180 arası olanlar bu motorda ayağı yere tam basar ve ayağımın biri çukura geldi düştüm diye bir olay yaşanmaz

Bugün Megelli 250R sahibi oldum :) zamanla motoru tanıyıp yorumlarımı aktarırım. fotoğraflar çekip yollıyıcam. İlk motorum olduğu için epey heycanlıyım :) Rodaj hakkında bilgilendirme yapabilicek olan varsa çok mutlu oluurm

Bugün Megelli 250R sahibi oldum :) zamanla motoru tanıyıp yorumlarımı aktarırım. fotoğraflar çekip yollıyıcam. İlk motorum olduğu için epey heycanlıyım :) Rodaj hakkında bilgilendirme yapabilicek olan varsa çok mutlu oluurm
Hayırlı olsun.
Kazasız belasız sürmek nasip olsun.

Yanlız yeni aldığın makine için hevesini kursağında bırakmak istemem ama aliminyum şase hasar gördümü motoru çöpe atman gerek. Bunun biliyorsun dimi? Hatta ve hatta olduğu yerde yan düşse bile bunun yapılması gerektiğini söyleyenler var.
Bilgine.

arkadaşlar bu motorun kronik sıkıntıları var mı? hız ibresi takılıyormuş ve şasede delik vs tarzı birşey oluyormuş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar