- Konu Yazar
Merhabalar,
Uzun zamandır ucuz kask kamerası arayışındaydım, Mini Md 80 DVR Video Kamera isimli kamerayı gittigidiyor.com adresinde buldum.
Flame(Alper) abi ile birlikte almaya karar verdik. Fiyatı 50 tl. İsteyene özelden aldığım linki verebilirim. Reklam olarak algılanmasın.
Öncelikle unutmayın bu kamera sadece 50 tl. GoPro gibi birşey beklemeyin. Boyutu yaklaşık parmağım kadar. Özellikleri;
ÖZELLİKLER
* Küçük tasarımı ve UV Spray boyama tekniği sayesinde modaya uygun ve giyilebilir bir üründür
* Webcam olarak kullanarak bilgisayarınızda arkadaşlarınız ile sohbet edebilirsiniz
* AVI video formatını destekler
* Düşük aydınlatma altında yüksek tanımlı görüntü kaydı yapabilir
* 720 x 480 desteği, 30 kare/sn ve 320 x 240 video kaydı
* USB 1.1 ve USB 2.0 arabirimlerini destekler
* Max. 8 GB' a kadar T-Flash(Micro SD) hafıza kartlarını destekler
* Dahili Li-ion pil sayesinde 90 dakikaya kadar görüntü kaydını destekler
* Boyutlar: 5,5 x 2 x 1,5 cm
* Video Kaydı
* Ses Kontrollü Video Kaydı
* Otomatik Kapanma
* Webcamera Fonksiyonu
Buyrun 1-2 resim arkasındanda video koyacağım.
Kutusu;

İçinden çıkanlar ;

Şimdide videoyu size aktarayım. Fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Malum motorum cbr250r olduğu ve tek silindir olduğu için titreşim var özellikle depoda. Ve kamerayıda tam depoya monte ettim. Bu yüzden kamera epey titredi , kalitesi düştü. Kaska monte edilmiş halinide denedim, çok daha iyiydi. Fakat açıyı hesaplayamadım , yeri çekmişim bu yüzden onu koymayacağım. En yakın zamanda düzgün açıyla çektiğim kaska monte halinin videosunu atacağım.
Buyrun ;
Uzun zamandır ucuz kask kamerası arayışındaydım, Mini Md 80 DVR Video Kamera isimli kamerayı gittigidiyor.com adresinde buldum.
Flame(Alper) abi ile birlikte almaya karar verdik. Fiyatı 50 tl. İsteyene özelden aldığım linki verebilirim. Reklam olarak algılanmasın.
Öncelikle unutmayın bu kamera sadece 50 tl. GoPro gibi birşey beklemeyin. Boyutu yaklaşık parmağım kadar. Özellikleri;
ÖZELLİKLER
* Küçük tasarımı ve UV Spray boyama tekniği sayesinde modaya uygun ve giyilebilir bir üründür
* Webcam olarak kullanarak bilgisayarınızda arkadaşlarınız ile sohbet edebilirsiniz
* AVI video formatını destekler
* Düşük aydınlatma altında yüksek tanımlı görüntü kaydı yapabilir
* 720 x 480 desteği, 30 kare/sn ve 320 x 240 video kaydı
* USB 1.1 ve USB 2.0 arabirimlerini destekler
* Max. 8 GB' a kadar T-Flash(Micro SD) hafıza kartlarını destekler
* Dahili Li-ion pil sayesinde 90 dakikaya kadar görüntü kaydını destekler
* Boyutlar: 5,5 x 2 x 1,5 cm
* Video Kaydı
* Ses Kontrollü Video Kaydı
* Otomatik Kapanma
* Webcamera Fonksiyonu
Buyrun 1-2 resim arkasındanda video koyacağım.
Kutusu;

İçinden çıkanlar ;

Şimdide videoyu size aktarayım. Fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Malum motorum cbr250r olduğu ve tek silindir olduğu için titreşim var özellikle depoda. Ve kamerayıda tam depoya monte ettim. Bu yüzden kamera epey titredi , kalitesi düştü. Kaska monte edilmiş halinide denedim, çok daha iyiydi. Fakat açıyı hesaplayamadım , yeri çekmişim bu yüzden onu koymayacağım. En yakın zamanda düzgün açıyla çektiğim kaska monte halinin videosunu atacağım.
Buyrun ;