- Konu Yazar
ben salcano wolf 125 aldım motor kullanmayı onda ögrendim nasıl acılacagın ıbilmiyorum motorun herkes bişi söylüyoo ben ilk 500 km 7000rpm aşmadım daha sonra uzun yol yaptım sıklıkla otoban motorr 100 yapıyordu en son ve şimdi 1080 km de yüklen dediler motoraa bendee rahat rahat devir saatine bakmıyorum kafam esince vites attırıyorum devir kesitiryorum kesmiyoda iştee zevk meselesi vee tasındıgımız icin artık uzun yola cıkamıyorum bulundugumuz yerde polis cok motorun sagır olmsaında korkuyorum neden mi cünküü4 . vitesde bugun rpm 8 olmus 85 i zor gördüm 5 e attım 7000rpm de 100 e değdi ben 120 görmüştüm bi ara ne yani sağır mı şimdi motor bakıma falan gitmişti 500 km de adam bas bişi olmaz dedi.
uzun yola gidip motoru otoyolda zorlasam mı ?
birşey farkettim birde motorun sesi azaldı bugun bi araa 1. viteste 6000 rpmde bagırıyodu bağırmadı pek bu iyi bişi mi sonraa yien bağırmaya başladı
ale:
uzun yola gidip motoru otoyolda zorlasam mı ?
birşey farkettim birde motorun sesi azaldı bugun bi araa 1. viteste 6000 rpmde bagırıyodu bağırmadı pek bu iyi bişi mi sonraa yien bağırmaya başladı