izlenesi bir video -tavsiye ederim-

daha önceden verilmişti ama ben bu videoyu kaybetmiştim sayende buldum hocam sağol

arkadaş yalnız seyahat etmemiş galiba tam çözemedim ama 3 farklı tipte motosiklet vardı görüntülerde, herhal de 3 arkadaşdılar.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
sonuna kadar izledim. o kadarlık gezinin özetini çıkarmak bile bir o kadar sürer yaw

Valla süper hocam,tek başına,cesarettede sınır yok herhalde
Youtube kanalı http://www.youtube.com/user/chaiku232?feature=watch

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

arkadaş yalnız seyahat etmemiş galiba tam çözemedim ama 3 farklı tipte motosiklet vardı görüntülerde, herhal de 3 arkadaşdılar.

ben genelde yalnız seyahat ederim,en son gezim 1500 km idi, ama yukarıdaki videodaki gibi kesinlikle değil,o motocunu yerinde olmatı isterdim,saygılar dostum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

sonuna kadar izledim. o kadarlık gezinin özetini çıkarmak bile bir o kadar sürer yaw
ne gezi ama değilmi ? saygılar..." width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar