[Adana - MT]

Başkanım hayırlı akşamlar bu toplantı işini her Çarşamba aynı yerdmemiş yapıyorsunuz bilgim olmadığı için soruyorum. Nerden takip etmem gerekiyor bani aydınlatırsanız sevinirim. Ben acemi olunca bilemiyom. Yeşilovacıktan sonra büyükeceli. Kasabası var Deniz'in kenarı sıfır deniz kamp yerleri var bence daha güzel yeşilovacık denizi taşlı biraz ama bulunan yeri tam bilmiyorum gidip bakmak lazım. Ben bayramda Silifke'de olacağım müsait olursa denilen yere bakmaya çalışırım. Saygılarımla olgun öztürk

Herzamanki gibi harika bir toplantıyı daha geride bıraktık... Katılan herkese teşekkürler...:thumleft:

4nZei.jpg

WTJKg.jpg

pj7T9.jpg

0lqEZ.jpg

XpVZ6.jpg

IPoAE.jpg

N9uQ2.jpg

CxIro.jpg

Evet toplantı güzel, resimlerde güzel ama her resimde de ellerin arkamda çıkmayaymış iyiymiş be Gürsel aaabi :p .... Hayır yaani sonra laf olucak amaaa :cherry:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.:)
murat kardeş,fotolar için teşekkürler.:rendeer:

olgun kardeş,evet her çarşamba aynı yerde toplanıyoruz.hatta sende bir kaç kere gelmiştin,beyazevler çamlık karşısı GREEN GARDEN.yeşilovacığa bir dostumuzun tavsiyesi ile gidiyoruz.ilk defa orada kamp yapacağız,orada iken belki büyükeceli'yi keşfe de gider bir bakarız.belki daha güzel yerler bulup,daha sonraki kamplar için düşünebiliriz.:cat:

günaydın millet,gene çok güzel bir toplantının ardından enerjik ve neşeli başlıyorum güne,katılan gelen sohbetiyle ortama renk katan herkese teşekkür ediyorum :flower:

resimler için teşekkürler Murat Abi çok güzel çıkmış :cat: eee ne de olsa iphone farkı :p

merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Keyifli bir toplantı olmuş,
nice keyifli toplantılara diyorum.:king:

Günaydın herkese...:rendeer:
asıl ben sizlere teşekkür ederim. Toplantı sizlerle olunca güzel doğal olarak fotoğraflarda güzel çıkıyor.:cat:
Biraz önce Recep Albayım (1100 XX) ile görüştüm. Otobüste İstanbul'a varmak üzereymiş.
Akşam yeğeni ile ilgili üzücü haberi alınca toplantıdan vedalaşamadan ayrılmıştı.
Yeğenine Allah rahmet etsin günahlarını affetsin ailesine sabır versin...
Komutanım tekrar Başın Sağolsun...

yusufum özlettin kendini bi çarşamba gelde hasret giderek.:flower:
herkese günaydın hayırlı günler.

Fatih abi,
Sağolasın,
Özlenmek güzel bir duygu,bir türlü kısmet olmadı.
Hayırlısı olsun diyorum.

---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:28 ----------

Evet ya, gittin gelmez oldun :silent:

Muzaffer,
Telefonda da anlattığım üzere;
bu aralar hep dışardayım, bir türlü kısmet olmuyor.
Adana' da olduğumda da Allah yokluklarını vermesin misafir ziyaretleri derken
bir türlü denk gelmedi. Hayırlısı olsun ne yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar