[Adana - MT]

Fatih abi işlerden dolayı siteye sürekli giremediğimden yeni gördüm, geçmiş olsun abim.

güaydın hayırlı sabahlar.serdarım çok teşekkür ederim.iş yogunlugu grip kafa kalmadı dün muzonun orda karşılaştık ama ben siteye yeni girebildim sagolasın kardeşim.

Günaydın herkese...:rendeer:
Akşam görüşürük hayırlısıylan...:flower:
Koluman Muzaffer abiciiim alacağın olsun Ben plakayı aldım Çek Cumhuriyetine gidiyom diyom. Sen de kolay gelsin Allah kuvvet versin diyeceğine...:p Hans'a satmış motoru diyon... Ne yani bana Hans'ımı reva görüyon. :santa:

Günaydın millet, yine bir çarşamba yine bir toplantı :thumleft: haydi çocuklar aşıya pardon toplantıya :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

Koluman Muzaffer abiciiim alacağın olsun Ben plakayı aldım Çek Cumhuriyetine gidiyom diyom. Sen de kolay gelsin Allah kuvvet versin diyeceğine...:p Hans'a satmış motoru diyon... Ne yani bana Hans'ımı reva görüyon. :santa:

Bak koçum benimkisi bir uyarıydı, hani yanlış yola düşme diye :p sende bu body olduğu sürece nice çek kızları sıraya girer :wiinkk:

Beklediğim iş ten en sonunda haber geldi. Allah izin verirde bir aksilik çıkmaz ise artıkın fazer a kasıcam bide onun datlısını yirik :queen::flower:

Adana İl Temsilcisi
ahmet,hadi hayırlı olsun kardeş.

ozan,ne yaptın tel.nosunu bulabildinmi kamp yerinin?eğer bulursan iletişime geçiver,tahmini 10 çadır geleceğiz filan de,fiyatları anlaşabilirsen anlaş kardeş.

motorlarınızın üzerine adımı yazcam hepsi benim olcak binicem üzerine vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :p

Herkese güzel günler arkadaşlar…
Kısmette aksilik çıkmazsa şu geriye kalan sayılı günlerimde toplantıları mümkün oldugunca aksatmamak niyetindeyim…
Mevzuyu bilmeyenler ölüyorum zannedip kafasında oluşacak olan irmik helvası tatlısı etkisi altında kalaraktan kısa süreli bi sevince kapılabilir ama hayır, yok öyle bişe.... mevzu sadece arayıp askerden çagırdılar beni :)

tüm dostlara tünaydın.ben çok hastayım sizler kendinize dikkat edin.hayırlı vede saglıklı bi hafta olsun hepiciginize.

Fatih abicim, biliyorum geç oldu ama anca görebildim.. umut ederim inşallah şimdiye iyileşmişsindir..
İyileşmemişsen Acil şifalar dilerim… İyileşmişsende inşallah bidaaa olmasın diyorum :)

Başkanım proje kapsamında bir kaç ay sonra Çek Cumhuriyetine gideceğim. Videoyu paylaşmanız iyi oldu.:queen: Plakayı aldım...:flower::flower::flower:

Aldığım son habere göre kızcağızı fazlaca rahatsız etmişler oda motorunu Alman HANS diye birine satmış, şimdi ne yapcan :mrgreen:

Murat Hocam sen Koluman Muzaffer abime bakma, o seni korkutmak için yapıyo :p

Beklediğim iş ten en sonunda haber geldi. Allah izin verirde bir aksilik çıkmaz ise artıkın fazer a kasıcam bide onun datlısını yirik :queen::flower:

Ahmet kardeşim umarım işinde bir aksilik çıkmazda herşey gönlünce olurda bizde datlı yerik o zaman :cherry:

Eywallah kardiş. Sende bu boya takıntısı nedir yaw :queen: Korkuyorum elinde sprey boyayla toplantıya gelip motorların üzerine grafiti çalışıcan gibime geliyor :queen:

motorlarınızın üzerine adımı yazcam hepsi benim olcak binicem üzerine vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :p

Abdullah hocam emin ol o kırbaç mevzusunun aynısını….. motorunun boyandıgını gören arkadaşların…. Hemen oracıkta… o saniyede…. peyderpey olarak birleşip, büyüyüp kurulacak olan linç girişimi ekibi sakinleri olarak üşenmeden aynısını sana uygulama yoluna gidecekleri hususunda korkarım hiçbir şeyi üzerinizden esirgemiyeceklerdir sagolsunlar :silent: :queen:

Emre şimdiden hayırlı tezkereler olsun dileklerimle,,şu motorumu bir alayım canınız sağolsun linç edebilirsiniz diyorum :cherry:

kamp yerinin tlfnunu bulduk. Bora abiye verdim noyu. O da arayıp gerekli bilgiyi aldı. Akşam detayları konuşuruz. Bora Abi de bilgilendirir.

Adana İl Temsilcisi
KAMP İÇİN BİLGİLENDİRME
ozan kardeşimizin katkılarıyla,YEŞİLOVACIK kamp alanının sorumlusuna ulaştım,konuştum.günlük çadır yeri bedelini 10 tl.dedi ama biz onu,orada biraz daha düşürürüz herhalde.denize sıfır ve çam ağaçlarının olduğu bir yermiş.duş/wc varmış.elektrik de;cep.leri şarj etmek için varmış.istenirse,şarjlı ışıldak veriyorlarmış(muhtemelen bedelli)bizler kendi ışıldaklarımızı götürürsek sorun ortadan kalkar.bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar