TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Vay hayırlısı olsun :) ıslatalım diyecem ama dünkü gibi ıslanmayalım :)

Yarin islaatalim bunu gercekten. Civik islak bisi olmasin tamam biraz kuru pasta fena olmaz :p saka bi yana can ayarla da sahile inelim bi iki citlariz bisiler.

Serhat da gelsin kaanada haber verelim cevremizde oturanlar bu kisiler benim bildigim

Yarin islaatalim bunu gercekten. Civik islak bisi olmasin tamam biraz kuru pasta fena olmaz :p saka bi yana can ayarla da sahile inelim bi iki citlariz bisiler.

Serhat da gelsin kaanada haber verelim cevremizde oturanlar bu kisiler benim bildigim

ooo ıslatıyozmu hemen geliyom :D artık ben ehliyeti aldım ıslatacak bişey kalmadı tiger egsoz takınca onu ıslatırız :)

ooo ıslatıyozmu hemen geliyom :D artık ben ehliyeti aldım ıslatacak bişey kalmadı tiger egsoz takınca onu ıslatırız :)

Motora her bisi taktiginda islatsaydik ben yanmistim :)) neyseki daha bisi kalmadi aynalardan baska. Gidon ucuna minik ducati aynasi tarzinda ufsk bisi takmak kaldi. Hee birde elcik koruma aparati :)))

Motora her bisi taktiginda islatsaydik ben yanmistim :)) neyseki daha bisi kalmadi aynalardan baska. Gidon ucuna minik ducati aynasi tarzinda ufsk bisi takmak kaldi. Hee birde elcik koruma aparati :)))

aynalara kör nokta lazım ufaklardan kör noktada çok kalıyo bazen inanmıyom aynaya arkama dönüp bakıyom :)

Ooo sertac saol ya sen bizi cagirma gidin siz citlayin :)
Biz gelmiyoz saol dusunmen yeter :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Selami yavas gezsin bakalım 250 cc ile

Ulan bi tas geldi ama tas mi desem kayami desem

Erölll noldu len niye öyle dedin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Bu arada pazar gunu beni kirmayip gelen arkadaslara tesekkurlerimi şey ettim

Resimleri en kisa zamanda ayarliyacam su aralar cok yogunum ona mansuben k.bakmayin

Havalarin guzel oldugu bir pazar rumeli hisari demisti serhatti galiba oraya gidelim
Yine ayni grup toplaniriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Resimleri en kisa zamanda ayarliyacam su aralar cok yogunum ona mansuben k.bakmayin

Havalarin guzel oldugu bir pazar rumeli hisari demisti serhatti galiba oraya gidelim

Selami abi Rumeli Feneri ben demiştim.2 Tarafı orman ortası deniz çok doğal bir yer şile gibi tuvalet çeşme vs şeyler yok tamamen doğal yani :)

Selami abim illa lafını yapmaya gerekmi var hepimizin büyüğüsün ne gel demeye haddimiz nede git demeye var :) keşke yakın olsan hergün birlikte bi iki laf kelam edebilsek. sizlerden öğrenilcek çok şey var :) Lakin biz çok dip dibe olduğumuzudan şıp dedimmmi buluşabilme imkanımız var ondan doalyı yani :)

Canım abim selametle :)

Ve ayrıca rumeli feneri değil abi bu pazar günki grup edirne tekirdağ çanakkale yapıalcak grupdu onuda ekliyim bence :)

ve vee 2. ekleyişim fotolar diyorum :) facede albüm açmadım daha hepsini toopliyim öle açmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
A2 direksiyon sınavını geçmişim şükür. 15 gün sonra evraklar hazır olur demişler babama. Biz ona 20-25 desek. 1 ay sonra bıktırıcam sizi abilerim. Hele ehliyeti alıyım da; Selami abi, Sabri abim'le Kars'ın dağlarına çıkacağuk :) Tabi diğer abilerim arkadaşlarım siz sevinmeyin öyle, sizlerinde kaçarı yok. Yatcaz kalkcaz gezcez :queen:

vay vay vay kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan:)

1393708_521889997904849_652058102_n.jpg

Allah herkese böle bişi nasip etsin :) RTR 150 den sonra, 600rr dan önce tabi :)

bugün öğleden sonra bir izin koparıp arkadaşın havalıyı almaya gittik hatsan mod 85 sniper(4x20 dürbün iki kutu saçma ve kılıf) modelini 200(4 taksit) tlye aldık genel itiribariyle silah çok hoşumuza gitti ve ağırlığı yaklaşık 3.5 kg diye düşünüyorum eline alınca kalitesini anlıyorsunuz ağırlık olarak(Mesuta hak veriyorum)kesinlikle daha önce elinde uzun süre tüfek taşımamış adama göre değil ve kurmasıda baya kas istiyor yayın gerilimi çok sert silahı sıfırlayıp ilk atışı yaptım dipçikteki geri tepme sistemi görevini yerine çok iyi getiriyor ve omuzda tam oturursa sıkıntı olmuyor bizim mal omzuna tam oturtamayıp tetiği çekince omuzunu sakatladı orası ayrı:)genel anlamda başlangıç için tavsiye ederim

2mwcsv8.jpg

23w357m.jpg

289fle8.jpg

sxp0k1.jpg

not:kullanılması çok dikkat isteyen bir tüfek

A2 direksiyon sınavını geçmişim şükür. 15 gün sonra evraklar hazır olur demişler babama. Biz ona 20-25 desek. 1 ay sonra bıktırıcam sizi abilerim. Hele ehliyeti alıyım da; Selami abi, Sabri abim'le Kars'ın dağlarına çıkacağuk :) Tabi diğer abilerim arkadaşlarım siz sevinmeyin öyle, sizlerinde kaçarı yok. Yatcaz kalkcaz gezcez :queen:

olan bize olacak desene en yakın benim :) neyse 1 ayımız var :D ondan sonrada kış kar kıyamet derken zaten yavaşlarız biraz :)

tabi herşeyden önce hayırlısı olsun. Allah kaza ve ceza göstermesi o ehliyete ;)

Ehliyeti almıyorum vaz geçtim hahaha :mrgreen:

olan bize olacak desene en yakın benim :) neyse 1 ayımız var :D ondan sonrada kış kar kıyamet derken zaten yavaşlarız biraz :)

tabi herşeyden önce hayırlısı olsun. Allah kaza ve ceza göstermesi o ehliyete ;)

Hele senin hiç kaçarın yok abi. Kar kış fark etmez. Kar olsun yanlicaz, yaz gelsin gezcez. Motordan inmek yok :p

Ehliyeti almıyorum vaz geçtim hahaha :mrgreen:

Hele senin hiç kaçarın yok abi. Kar kış fark etmez. Kar olsun yanlicaz, yaz gelsin gezcez. Motordan inmek yok :p

sendeki bu istekle sen yazın da yanlarsın kışında gezersin :) kar kış gerçekten farketmez bencede. yeterki yola sağlam çıkmak lazım. Mesela bu bayram bile bence alalım çadırları uzaklara kampa gidelim ? Selami abiyi hemen bilgilendirelim vardır mutlaka çadır birkaç kişide. ucuz birşey zaten alınır gidilir olmazsa. yıllar önce almıştı mdaha kullanamadım bile içimde kaldı :D

Emeği geçen herkes sağolsun özellikle selami kardeşime çok emeği var semaver mangal çiğ köfte eline sağlık Allah cc razı olsun son anda karar verdim hastaydım iyi gelmemişim biraz geç katıldım foruma hastalık hat safaya ulaştı yeni yeni kendime geldim nice başka gezilere yav fotolara ne oldu can hayırlı olsun ehliyetin ne çektin bu ehliyetsizlikden :) ıslatalım pazar günü gibi olmasında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar