Bugün 2 aydır Duke 200um için beklediğim speesometer yani km sayacım geldi. Garantiden karşılandığı için para ödemedim. Fakat şunu belirtmek istiyorum. Bir sonraki motorum ktm kesinlikle olmayacak. Spormoto ktmnin arkasında olduğu surece ktmden hayır beklemeyin. 2 aydır atamotodan Ahmet Demirtaş ile birlikte konu üzerindeyiz. Fakat maalesef spormoto benim problemim için sipariş bile geçmemiş. 2 aydır haybeye bekliyormuşum. En son dayanamayıp biraz çıkışınca 2 aydır gelmeyen mal 1 saatte geldi. Almaya gittim baktım başkasının km sayacı. Dedim yapacak bir şey yok alayım taktırayım dedim. Spormotodaki servisin başındaki aksi arkadaş daha önceden benle ilgilenmediği için tartıştığımızı hatırladı heralde ben bu sayacı takamam git Ahmet taksın dedi. Aldım malı götürdüm Ahmet abi sağolsın arkadaşlarla yardımcı oldu taktık. Motor 20 bin kmde ama sayaç 0 kmden başlıyor. Serter bey sağ olsun bu işle uğraşmak yerine bostancıya git orada km ile oynayan yer var orada hallet dedi. Kendi işini bana yaptırmak istedi. Bende aldım taktım öyle kullanıyorum. Atamotoda servis sistemie durumu işlettim. İleride satarken sıkıntı yaşamayacağım inşallah
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Bu arada 20bin bakımı bana 150ye patladı 15-50 yarı sentetik yağ kullandık
motorun sesi daha da hoşuma gitmeye başladı
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Bu arada 20bin bakımı bana 150ye patladı 15-50 yarı sentetik yağ kullandık
motorun sesi daha da hoşuma gitmeye başladı