Heyy range roverlardan uzak durun)
Bence bu motora plakalik yakişiyor,birde su egzozun sesini dinleme sansimiz var mi?
plakalık sökünce arkası biraz havada kalıyor kuyruk zaten biraz alçak yüksek görünüm veriyor daha cool görünüyor bence ben aldıgım gunun ertesi sabahı sökmüştüm)) egzoz sesini yarın bende acık havada cekerim ama inletiyor resmen kompressörde bırakınca yokuş aşşağı cok hosuma giden o sesi veriyor tatmin edici derecede beklentilerimin üstünde çıktı yalnız şöyle bi problem var egzoz borusu manifolddan gelen boruyla iki parça halinde geçmeli ve tam olarak oturmuyor yuvaya tam oturttugumda egsozun şaseden tutan vida yeri birbirine denk gelmiyor boru içine bi conta sıkıştırcam yada o vida deliğinin yerini biraz geri alıcam hava alıyor biraz gibime geldi
Kanka parasın neyse verelim megelli ar-ge ye alalım seni![]()
Cool galıba senın motorun farlarda (tahmını) kırmızı led ısıkmı takdın nasıl yapdın ayrı bı hava katmıs tebrık ve takdır edıyuorum![]()
Kanka parasın neyse verelim megelli ar-ge ye alalım seni
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
beyler kıskanıyorum valla allah muhabbetinizi arttırsın![]()
Beyler selamlar,bugün itibariyle megellimi takas ile kawa zx6 ile değiştirmiş bulunuorum.yanarım yanarımda bı megellıyle dolaşamadık coolrelax,buğra,amac ırtıbatı koparmayalm , ufugum az sonra arıcam senı zaten
amac abinin motora bak tertemiz :thumleft: gör ufuk abi gör :farao:![]()
Beyler selamlar,bugün itibariyle megellimi takas ile kawa zx6 ile değiştirmiş bulunuorum.yanarım yanarımda bı megellıyle dolaşamadık coolrelax,buğra,amac ırtıbatı koparmayalm , ufugum az sonra arıcam senı zaten
ahah kardeşim aynen biraz pislendi malum çamur çorak
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
way kardeşim hayırlı olsun olsun kawayı getir onlada gezeriz ya megelli olcak diye bi şart yok kardeşim ara kardeşim konuşuruz![]()
Saol kardeşim , bayramda olmazsa bı buluşalm
Extra_serkan acıkcası uzuldum nıye dıyıceksn sahıbındende falan senın ılanı gordum brdanda takıp ettıgım ıcın nasıl kullandıgını bılıyodumyılbasında senn motoru almayaı dusunuyodum madem sattın ıtıraf edıyım .)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m5U5n3DEynM
angel xenon far guzel tasarım fakat motordakı korumalıga bittim bence bı goz atın
Benım fıkrım bu motorda on sınyaller ayna yanlarında olsa çok daha hos olurdu...
bencede hakkın varcool iyide bu artık megelli değil moruk bu saatten sonra istediğin ismi takabilirsin
![]()