rölanti de titreme ?

arkadaşlar 115cc scooter'im var serviste krank debriyaj değişimi sonrası rölantide titreme oluştu yan ayaklıga aldığımda Her yeri titriyo düşecek gibi oluyo fakat bazende hiç yapmıyo acaba Sebebi ateşleme olabilirmi forumlarDA sorunun bujiden olduğu görünüyo 4ay önce aldım ama buji kontrolü yapmamıştım sizce değiştirsem sorun çözülürmü yada hangi marka buji almalıyim sonuçta 1tane buji alacağım

Krank degistigine gore motor inmis demekki.her zaman yapmiyor da demissiniz motoru saseye baglayan civatalar dahil bi kontrol etmek lazim gidisinde problem yoksa avansi kacik olma ihtimali yok ama isin ehli birileri degilse motoru toplarken yanlis biseyler yapmis ta olabilirler degisen parcalar orjinal degilse o da olablir net bisey soylemek zor takilan balatadan olmasi muhtemel.

sorunun ateşleme sorunu olduğunu o kadar ustaya gösterdikten sonra kendim çözdüm hiçbir usta anlamıyo sağolsun ama bir tane NGK buji 7tl işçilik 5tl sorun çözüldü hatta sabahları zor çalışıyordu o bile düzeldi gerçi sabahları çalıştırmanin başka yollarıda var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar