çok iyi geldi bana... sanki antibiyotik..

hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre motosikletsiz kaldım... 6 ay kadar.. 2013 model 1000 km de 2 ayını 2 gün sonra dolduracak olan yeni motorum...

2 litrede ekstradan motul yağ aldım... yakacaksa iyisini yaksın dedim :D :p

bu gün 1102 km de 1000 bakımına soktum.. daha iyileri sizlerin olsun...

bu arada terliklerim yakıyor...

84gg.jpg

o4q0.jpg

pyad.jpg

t3kf.jpg

dvfe.jpg

8xtf.jpg

2z66.jpg

503s.jpg

s11v.JPG

bi maşallah ı hak etti...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bende tam zamaninda aldim sayilir adam almadan cikmiyim diye 6500 e verdi 4 gun sonra motora zam geldi vade farki kotu oldu oda 24 aya normal sayilir 600 lira MASAALAH nazar degmesin kazasız belasız lastikler berbat dikkatli ol

bende eğer bu denk gelmeseydi sıfır alacaktım.. bilirsin benim bana özel indirimlerim var... ama bu daha iyi oldu.... sevdim icat ıda...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Zaten senin adını verdim bensana yapicam bisiler madem tavsiye ile geldin felan dedi daha oncede topcase i gungörden almistim oradanda hatirladi zaten gitmesin dedi herhalde biraz yavas tvs den ama titresim olmamasi artı 100 den sonra tvs gibi yigilmayip uzuyor o guzel oluyor r125 den felan hizli rodajdan sonra selami ile 150 yi gorduk inazuma ile ibreker aynı gosteriyormus selo dedi napiyon sen yanimda diye sasirmis

Zaten senin adını verdim bensana yapicam bisiler madem tavsiye ile geldin felan dedi daha oncede topcase i gungörden almistim oradanda hatirladi zaten gitmesin dedi herhalde biraz yavas tvs den ama titresim olmamasi artı 100 den sonra tvs gibi yigilmayip uzuyor o guzel oluyor r125 den felan hizli rodajdan sonra selami ile 150 yi gorduk inazuma ile ibreker aynı gosteriyormus selo dedi napiyon sen yanimda diye sasirmis

ben her daim iş çözerim bilirsin severler beni... daha demin gidip 5-6 tane anahtarlık ruhsat kabı falan aldım... bakımını falan hallettim.... mehemt konsuk duymasın döver beni...

Hayırlı olsun abi allah kaza bela dert deva vermesin :) ufaklık da motorcu olacak belli maşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun hocam.

Hayırlı olsun abi allah kaza bela dert deva vermesin :) ufaklık da motorcu olacak belli maşallah
bana motorculuk babamdan geçti... o yüzden evde motor sıkıntı olmadı ... ben babamın motorunu babamda benimkini kullanırdı.. bende oğluma buluştırıp onun motorunu kullanacağım.. sonrada torunumun kini nasip olursa

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Hayırlı olsun hocam.

eyvallah allah razı olsun...

Hayırlı olsun abi allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Sana yakışır :)

Bu sene yuvacığa gelicez sanırım.Epey dolaştım f le amasra, beypazarı falan.Honda hayat onda :p

Yakarsa yaksın sorun çıkarmasından iyidir.
Hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar