Eyvallah kardesim yaptim ama o arkaya taktigimi bugun soktum hurda motorlardan parca buldum bi kc tane eriterek biseyler yapcam arkaya lastik arkasina o zaman tamamdir iste)
Megelli senin kadar becerikli olsaydı eğer bu sorunların hiçbirini yaşamazdık![]()
AynenC.tesi sabah iştemisin C00lrelax.
AynenC.tesi sabah iştemisin C00lrelax.
amac cool u resmen ustan yaptın maaş iste cool![]()
Evet is yerindeyim kardesim aksam 8e kadar isteyim gelmeden once ararsin egzoz taktim bugun zaten onada bakarsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Haha yok be kardesim konusmustuk yanima gelcekti motorlari takas edicez![]()
Ufuk gürsoy bilgilerine adresine ulaşmam bıraz zaman aldı ama senle görüşücez bilader .)bana burdan bebeler gibi laf kaşarlığı yapmanın gevşek konuşmanın nedemek olduğunu anlicaksın sen .) sana karşındakini tanımadan nasıl konuşup hitap edilceğini anlatıcam babacan o motorunada sahip çık nazara gelmesin .) görüşürüz reis
Vay süper, cool egzoz mu taktın kısa bir video koyarsın buraya çok merak ettim bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
[url]http://img490.yukle.tc/thumbs/6320CAM00294_-_Kopya.jpg[/URL]
Sormak Istedıklerım var suan tvs apache kullanıcısıyım 250 (eski cbx 250)lik sınıfda cogu sınıfı ınce ınce ızlıyorum yazdıklarınızıda gozden gecırdım bır kac sorum var
1.devre kesici varmı
2.titresım ılk 1000 kmye kadar vardı azaldı denmısdı suan hangı sevıyede
3.Uzun yol deneyımı olan (megelli ile) +*- yorum yapabılırmı
4.Virajları kavrayısı nasıl ( Orn. vites kuculterek vıraj gırdıgınde kuyruk atması veya denge bozuklugu varmı)
5.parcalar ses yapıyormu yada kullanıslılıgı azaldımı( amortisorler gıbı ) helezyon gıcırdamaları yada nerden geldıgı bellı olmayan sınır bozucu sesler
6.Diyelımki Fan bozuldu motor conta yakdı gıbı bırsey geldı basımıza servısın yardımcı olması ılgısıne ne puan verebılırsnz
7.yağ eksıltıyormu
Şimdilik aklıma bunlar geldi eksiğim yanlışım varsa afola....İyi sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
Birde se ve r modellerı arasındakı fark nedır motorlar aynı fakat goruntudede renk secenegı harıc bı fark goremedım ben?
Tesekkurler cvpların için ortalama yakıt tuketımı ne kadar birde top speed kac yapdınSanırım bende megelli sahibi olucam 2 ay sonra kredım btnce
![]()
arkadaslar motor adanadan geldi biraz turlayayim dedim dun. das gibi olmus diyordumki hareket halindeyken 2viteste 70km gibi bir hizda gazi acarken istop etti. biraz bekleyip tekrar calistirip yavas yavas eve giderken tekrar istop etti. birinin de basina gelmisti sanirim forumda nedir sorun
arkadaslar motor adanadan geldi biraz turlayayim dedim dun. das gibi olmus diyordumki hareket halindeyken 2viteste 70km gibi bir hizda gazi acarken istop etti. biraz bekleyip tekrar calistirip yavas yavas eve giderken tekrar istop etti. birinin de basina gelmisti sanirim forumda nedir sorun