2012 Bajaj Pulsar 200NS Vs KTM 200 Duke Karşılaştırma

.

Doğmamış çocuğa don biçiyoruz belki ama şu karılaştırmayı izlemenizi tavsiye ederim...

Bajaj 200 NS motoru bu video da daha net tanıyabiliriz...fiyat yüksek olmazsa ben bu makinayı gözü kapalı tercih edeceğimi sanıyorum...hayırlısı neyse o olsun...MT yi bu marka ve model konusuna odaklamaya çalışıyorum aslında olay bu...bir nevi propaganda...:p bu forumlar türkiyedeki ithalat yapan marka yetkilileride takip etmekte...

forumlarda bunların konuşulmaya başladığını bilsin ve azcık yusuflasınlar...:p

Herifin rezil aksağanından anladığım kadarıyla pulsarın hafifliğini övmüşler ve viraj kabiliyetinden bahsetmişler. Karbüratörlü olmasını eksi olarak değerlendirmişler....

İngilizcesi iyi olanlar bekleniyor hacı :mrgreen:

Motosikleti
SuZan
yav zamanında bir 74 model tospa alıyım dedim.. (babam 18yasından beri söförlük yapar. dede mesleğimde söförlük) ilk yorum. neneye ne kadar makyaj yaparsan yap nene nenedir oldu.. allah askına ktm nere bajaj nere :D

Fiyat makul olursa her türlü gider bu motor bence. Tipi falan hoş geldi açıkçası. Bu ara da Metehan hocam araştırmacı ruhuna hastayım senin.:queen: Bajaj ın marka yüzü sen olmalısın

Motosikleti
SuZan
yamasaki alcam ben.. biraz kawa bira yamaha :D

Yamasaki.jpg

bende aynı şekilde fiyat 6-6.5 bin tl bandını geçmezse
motorumu hemen satıp ilk alacaklardan biride benim.

Bu ve bunun gibi bir sürü video izledim. Doğal olarak hepsinde de KTM daha iyi çıkıyor ancak KTM Duke 200 ile karşılatırılması bile bu motor için bir referanstır

elaman diyoki o kadar hayatımda motor sürdüm onca motoru değiştirdim ama adamlar yapmış ya
bi egzoz var bi gidiş var basmaya korkuyo insan:p
türkiyeye gelirse isminizi önceden yazdırınız yoksa apachilerin altında görürsünüz almaktan vazgecersiniz :cherry:
diyor saygıdeğer hintli kardeşim

Bu ve bunun gibi bir sürü video izledim. Doğal olarak hepsinde de KTM daha iyi çıkıyor ancak KTM Duke 200 ile karşılatırılması bile bu motor için bir referanstır

beni devrem anladı ve olayı kavradı...:p

ktm varken bajaj iyi çıkacak hali yok

işte bu sığır kardeşle aynı veritabında oksijen soluyoruz...:p KTM iyiymiş...bunu mu anladın videodan schılaccı...adamların kıyaslama yapması bile kalite algısının bir eseri...

Bajaj ın marka yüzü sen olmalısın

yağmurdan kaçarken Bajaja tutulmayalım..hayalkırıklığıda yaşayabiliriz aga...:p

en azından şunu biliyorum gogıla Bajaj yazdığında bu konular ve ben gelecek...cbf 150 nasıldır sorularıyla yıllardır bezmiş olan ben Bajaj nasıldır alak mı geyiğiyle bir 25 yıl daha ömrümden ömür götürcek ateşe kendimi atıyorum...:cherry:

Son düzenleme:
Herifin rezil aksağanından anladığım kadarıyla pulsarın hafifliğini övmüşler ve viraj kabiliyetinden bahsetmişler. Karbüratörlü olmasını eksi olarak değerlendirmişler....

İngilizcesi iyi olanlar bekleniyor hacı :mrgreen:

Oğuz pulsar al sen :D Çok merak ediyorum :D

Olum süper motosikletmiş bak.Ben tercüme edeyim.Oğuz pulsar alsın en süper insan o olacak diyor.Hem bende merak ettim böylece deneme fırsatım olur hı ?

Ehaheahaehaeha

Olum süper motosikletmiş bak.Ben tercüme edeyim.Oğuz pulsar alsın en süper insan o olacak diyor.Hem bende merak ettim böylece deneme fırsatım olur hı ?

Ehaheahaehaeha

Anladık, bana sarma saatin geldi yine :mrgreen: Zaten her merak ettiğin motoru bana yaslamaya çalışıyorsun :mrgreen: Günah keçinmiyim lem ben senin adi alper ::144::

Anladık, bana sarma saatin geldi yine :mrgreen: Zaten her merak ettiğin motoru bana yaslamaya çalışıyorsun :mrgreen: Günah keçinmiyim lem ben senin adi alper ::144::

Olum o kadar ahkam kesiyorum şuna bindim buna bindim diye :D Her işin bir bedeli var ahahaha :D İnsan dostu için çiy tavuk yermiş...Sen sadece pulsar alacaksın :D

Olum o kadar ahkam kesiyorum şuna bindim buna bindim diye :D Her işin bir bedeli var ahahaha :D İnsan dostu için çiy tavuk yermiş...Sen sadece pulsar alacaksın :D

Ben senin için bırak çiğ tavuk yemeyi, tek başıma danaya bile girerimde... Pulsar ne abi ya ::wacko::
Sen onu bunu bırakta bana gt250r bakmaya başla :pl:
Senin için gt250r alıcağım, daha ne istiyorsun. İzmire gelince veririm işte, kızlara hava atarsın ::xs26::

Ben senin için bırak çiğ tavuk yemeyi, tek başıma danaya bile girerimde... Pulsar ne abi ya ::wacko::
Sen onu bunu bırakta bana gt250r bakmaya başla :pl:
Senin için gt250r alıcağım, daha ne istiyorsun. İzmire gelince veririm işte, kızlara hava atarsın ::xs26::

Herşey çalışana kadar aga :D sesi çıkmayınca sorun yok :D

Metehan abi kesecek bizi yalnız :D Konuyu baltaladık :D

Herşey çalışana kadar aga :D sesi çıkmayınca sorun yok :D
Metehan abi kesecek bizi yalnız :D Konuyu baltaladık :D

AAaa çalıştırmak yok öyle. Anahtarı alır saklarım bak :pale:

Metehan abi bir şey demez yahu bize, lülümüz sağolsun bizim :mrgreen:

Az sonra gelip ikimizide kovucak :queen:

F54

beni devrem anladı ve olayı kavradı...:p

işte bu sığır kardeşle aynı veritabında oksijen soluyoruz...:p KTM iyiymiş...bunu mu anladın videodan schılaccı...adamların kıyaslama yapması bile kalite algısının bir eseri...

yağmurdan kaçarken Bajaja tutulmayalım..hayalkırıklığıda yaşayabiliriz aga...:p

en azından şunu biliyorum gogıla Bajaj yazdığında bu konular ve ben gelecek...cbf 150 nasıldır sorularıyla yıllardır bezmiş olan ben Bajaj nasıldır alak mı geyiğiyle bir 25 yıl daha ömrümden ömür götürcek ateşe kendimi atıyorum...:cherry:

birde iyi bi motorun tanıtımını yap dişimi kıracağım :sunny:
arkadaş sen mümkünse motor falan tanıtma bak o yere göhe sığdıramadığın anlata anlata bitiremediğin cb 125 e o kadar iyi ise sen neden almadın gittin cbf aldın taş arabası:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar