Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Andsanity abi boşver onlar klavye delikanlısı diyarbakır yerine ıraka gitmiş yanlışlıkla herhalde ).. Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun tekeriniz hep düz bassın inşallah diyarbakır/ silvan yamaha YBR 125 aranızdayım saygılar..
arkadaslar herkese mrb.ben batmanda yasıyorum kanuni st gt 250 r alıcam lutfen diyarbakırda bildiğiniz varsa bana söyleyin alıcam..en yakın illerde olsa cok ıyı olur....:farao:
ıyı bayramlar herkese. diyarbakır hakkında herkes birşeyler söyler ama söyleyenlerin yüzde 95 i hiç görmemiştir hata bunların da yüzde 80 i haritadaki yerini bilmez. ama ben diyarbakır kadar tarih kokan müthiş bir şehir görmedim. o kadar yer gezdim gördüm ama diyarbakır gibisini görmedim.doğuda bir iki il dışında görmediğim yer kalmadı. insanları hakkında da genel olarak yalnış yargılama yapıyorlar. ben hayatımda annesine babasına o kadar saygı duyan evlatları da başka ilde görmemiştim.
Arkadaşlar Gördüğüm Kadarı ile Herkes Birbiriyle Tanışmak İstiyor, Fakat Kimse İletişim Bilgilerini (En Azıdan Mail Adresini) Vermiyor. [email protected] benim mail adresim. İsteyen Mail Atsın Tanışırız, Tartışırız, Konuşuruz.
Ne demek abim benim asıl ben çok teşekkür ederim benim için yaptıklarına Ne zaman D.bakıra yolun düşerse beklerim saygılarımla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Değerli D.bakırlı arkadaşlar forumda online olan bütün motosiklet kulanıcılara söylüyorum artık canlansın bu topik :salut: Artık bir araya gelip paylaşımlar yapalım...
Haklısın Şeyhmus abi,kimseden ses seda yok.Motosiklet sahibiler ama kimse binmiyo herhalde..)) Şuan elimde scooter olmasına rağmen fırsat buldukça ortalama 50-60 km yol gidiyorum..Biraz canlanın yahu..)
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
İşte böyle sonunda bi D.bakırlı motor sever buldum... Suat kardeşim paylaşımların için teşekür ederim motorcu dediğin gezmeli paylaşmalı motorun küçüğü büyüğü olmaz bende fırsat bulursam bi kaç resim atacam bilgilerimde phantom yaziyo ama onu sattım şuan fz6n kullanıyorum. Ha unutmadan D.bakırdaysan bi ara tanışalım