ikinci el motorsiklet pazarı

merhabalar,

İstanbulda ikinci el motorsiklet pazarı kurulan bir yer var mıdır ?
Konuyla ilgili bilgi verebilen varsa sevinirim.

Kazasız günler... :bounce:

Topkapı'da pazar günleri kurulan bir pazar var ama avatarındaki gibi makineleri bulamazsın orada. Ben genelde internetten tek tek 2. el ilanlarına bakıyorum.

fraktal' Alıntı:
Topkapı'da pazar günleri kurulan bir pazar var ama avatarındaki gibi makineleri bulamazsın orada. Ben genelde internetten tek tek 2. el ilanlarına bakıyorum.

O pazar artık bitmiş arkadaşım, ben 1-2 ay önce bi gidiym dedim, tek tük, bi kaç kişi motor getirmiş o kadar, eskiden orası ana baba günü olurdu, sanırım oradaki yol inşaatları falan o pazarı öldürdü,

Yoksa karda kışta bile canlı olan bi yerdi.

ikinci el motor için sahibinden.com dan başka iyi siteler biliyor musunuz ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kartaldaki duruyordur
otopazarının hemen yanında bir yol var aşşağıya doğru:wiinkk:

intoko.com.tr yanlış yazmamışımdır umarım oradada motosiklet bçlümü mevcut ve en az sahibinden.com daki kadar ilan var fakat japonlar ve kanuniye özel bölüm açmışlar cinli arıyorsan diğer seçeneğinde mevcut

kanuni motorlarını hiç kimse tavsiye etmiyor acaba neden ? bana yazarsanız sevinirim almayı düşüünyorum da hata yapmak istemiyorum :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kanuni motorlarını hiç kimse tavsiye etmiyor acaba neden ? bana yazarsanız sevinirim almayı düşüünyorum da hata yapmak istemiyorum :)

acemi üye hoşgeldin öncelikle. ilk mesajın için enteresan bi başlık seçmişsin:)

kanuni cinlilerın en iisidır sole dusun tofas ın iki tekerlisi yedek parca olsun servıs olsun ganii ülkenin her yerinde serviside ustasınıda bulursun... sunu unutma aldıgın motorun kapasıtesı bellı sınırlarını bil sen motorunu üzmezsen o seni hiç üzmez...

Destek olursa Aralık gibi başlayacak televizyon programımda bu pazar olayını sık sık dile getireceğim bir kaç belediye ile de görüşeceğim.. Keşke araba pazarlarındaki sayılara yakınlaşsak süper olur.

dostum Bayrampaşa Eski elektrk idre binasının orada kuruluyor artık,
pazar günleri Bayrampaşa Tuna Lisesi karşısında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar