koruma demirine delik delmek

Motosikleti
Hero X Pulse 200
koruma demirine sis lambası takıcam ancak delik delmem gerekiyor sanırım krom kaplama sanırım komple krom değil.. altta deliği var ama vidalamak mesele acaba klavuzla dişmi açsam dedim hangisi daha kolay olur (klavuz yanlış olabilir anladınız siz):cherry:

Küçük, kelepçe tarzı vidalı aparatlar var..
Direksiyona ıvır zıvır takmak için felan..
Onlardan kullansan..

Klavuz deniyor, karşılığına da pafta..

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Küçük, kelepçe tarzı vidalı aparatlar var..
Direksiyona ıvır zıvır takmak için felan..
Onlardan kullansan..

Klavuz deniyor, karşılığına da pafta..

evet o kelepçelerdende duydum ama ne isimle aratıcağımı bilmiyorum?:silent:

F54

doğal gaz boru kelepçesi diye ara
sakarya da olsan sana hediye ederdim bende var 2 adet

Son düzenleme:
Komple krom olmaz. Kaplama kromaj, delerken çok dikkatli ol kromajı fazla kaldırmadan delmeye çalış.
Her türlü delinir. Farı bağlamak için kullanacağın kelepçe ile koruma demiri arasına ince kauçuk veya
plastik tarzı bir parça sararsan metalin kromajı zedelemesini engellersin. Hemde kaydırmayı önler.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
herkeze teşekkür ederim doğalgaz boru kelepçesiyle yapmaya karar verdim en pratiği o.. şimdi led ampul bulmam lazım önce bağlatıcam oto elektrikçiye bulabilirsem sonra taktırırım..

Ya aga git tesısatciya yarım parmak boru kelepcesi ver 2 tane cesit gosterir zatem o sana isini gorcek olani al sende para degil zaten

koruma demirine sis lambası takıcam ancak delik delmem gerekiyor sanırım krom kaplama sanırım komple krom değil.. altta deliği var ama vidalamak mesele acaba klavuzla dişmi açsam dedim hangisi daha kolay olur (klavuz yanlış olabilir anladınız siz):cherry:

mrb Oguzcan kardesim..klavuzla diş çekerek baglarsan kullanılan malzemenın ıncelıgınden dolayı birkac sarsıntıdan sonra elınde kalır. Tavsıyem boruyu boydanboya delıp arkadan kontra somun yada segmanlı somunla sıkman

Direksiyon montaj kelepçesi..
Koruma demiri ile aynı çaptadır, krom..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-motosiklet-direksiyon-gidon-kelepcesi-montaj-demirleri-aparati-137919351/detay

Bunlara benzer plastik olanlar da bolca piyasada, allen başlı olanlar tavsiye olunur..
100xkkh18f01.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar