konu baya bir karışmış

hyo öledir böyledir diyenlerin kaçı hyo ile uzun zaman geçirmiş? yada şöyle sorayım sıfır alarak binmişlermi? benzin 3.5tl iken 25krş yakıyormuş enteresan benzin nerdeyse 5tl ve bindiğim gt250comet ne kadar devirli kullanırsam kullanayım 22krş u geçmiyor ki karbüratörlü

parçakalitesi kötüymüş ikinci el yıkık makinayı alınca elde patlaması muhtemel oluyor... çoğu binici ilk etapta motor sesinden huylanıp tamirhanelere düşüyor çünkü v makina normal makinalara göre biraz seslidir alışana kadar vuruntulu çalışıyormuş gibi gelir, gittiğin tamirhanedeki arkadaş art niyetliyse gerisi geliyor... bende ilk aldığım hafta v makinanın sesine alışamadığım için tamirciye götürdüm bu anormalmi çalışıyor diye evet bu motorun çok ömrü yok yorgunum ben diyor sen parçalar için 1300-1500 cebine koy işçiliğide 1000civarı tutar demişti

iki yıl oldu halen biniyorum bakımlarını yapıp araştırmasam gidip teslim olsam tamirciye bugün bende derdim sanırım aynılarını... hyosung çok konforlu olmayabilir unutulmamalıki agresif motorlardada arabalardada konfor aranmaz... istediğin hyosung sahibine sor düzgün bakarsan sorun çıkarmayacak bir makinadır...
bunu hep söyledim söylemeyede devam edicem 2008 öncesi krank sorunu var o var bu var deniyor ama iki gt250comet sahibi oldum alırken motoru incelerken sahibinide inceledim ve yanılmadım aldığım motorlar temiz çıktı.. at sahibine göre kişner

sen her viteste dip devir git o krank hangi makinada olursa olsun sorun çıkarır... ver gazı kes gazı bunu tarzın buysa illaki bir gün servise gidersin motor yenilemeye