İşin içinden bir türlü çıkamadım . (muayene kağıdı kayıp)

selam arkadaşlar motosikleti aldığımda aldığım adam muayenesini yaptırdığını söyledi bende ruhsata baktım ilk muayene geçerlilik süresi 16-08-2013 yazıyordu gecenlerde muayene bitti internetten plakayı sorgulattım muayene kaydı yok pul filanda yok sadece o ilk muayene geçerlilik süresi var adamıda aradım adam yaptırdığına yemin ediyor belge seri no filan var ama nasıl öğreneceğimi bilmiyorum rica etsem bana yardımcı olurmusunuz :silent:

selam arkadaşlar motosikleti aldığımda aldığım adam muayenesini yaptırdığını söyledi bende ruhsata baktım ilk muayene geçerlilik süresi 16-08-2013 yazıyordu gecenlerde muayene bitti internetten plakayı sorgulattım muayene kaydı yok pul filanda yok sadece o ilk muayene geçerlilik süresi var adamıda aradım adam yaptırdığına yemin ediyor belge seri no filan var ama nasıl öğreneceğimi bilmiyorum rica etsem bana yardımcı olurmusunuz :silent:

ne bakıyon internete .
en yakın muayene istasyonuna git ruhsatınla sor bukadar basit.
zaten muayene olunca bir de iki sayfalık rapor veriyorlar .
oldu da muayene istasyonu ( imkansız ) ya sisteme girmedi .
o raporlar nerde ?

o raporların nerde olduğunu bilmiyorum muaeyene istasyonuda çok uzak benim istediğim hemen 1kere gidip muayensini yaptırıp gelmek

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

belge hilesi olabilirmi acaba

Hocam biz de arabayı muayeneye götüreceğimiz de sorguladık, plaka ya ait muayene kaydı yoktu. Muayeneye gittik ki bizim arabanın plakası değişmiş yani 34 ken 06 olmuş bu yüzden sistemde gözükmüyormuş daha önceki muayenesini 34 plakayken yaptırmışlar sebebi bu. Motorunda plaka değişliği varsa sebep bu olabilir. Eninde sonunda tüve gideceksin muayeneye git sorun çıkmaz bence

saol kardsm yazdıkların için ama motorumun 2.sahibiyim 1.sahibide sakaryadan buraya getirmiş herhangi bir plaka değişikliği söz konusu değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar