[Adana - MT]

Günaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar Hayırlı işler Pazar günü geziye beni saymayın gelemiyecegim.

Değişiklik olsun diye komple krom boyaya sokucan motoru ayna gibi gezersin caddede :queen:

Bunun gibi birşey olacak yani :queen:

en_kotu_10_modifiyeli_araba_2.jpg

MSC hakkında bir video...baya bir işe yarıyor :queen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xKO4RZlbiYo#t=51

herkese güdaydın herkese hayırlı cumalar bu arada MSC dehşet bişeymiş acaba bu sisten ne zaman yayılmaya başlar?

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,
buluşma yeri:MOLA TESİSLERİ
buluşma saati:8.30
kesin hareket saati:9.00

evet son liste şöyle:
1-koluman muzaffer,
2-fatih abi
3-gürsel,
4-mesut ve eşi
5-murat hoca
6-recep albay
7-ahmet hüdürefe,
8-onurcan
9-yusuf ve ibrahim
10-hyosung ahmet
11-hüseyin dayı
12-636 mustafa
13-dr.murat
14-edip ve eşi
15-cellat murat
16-ozan
17-ferruh kavi
18-murat yoğurtçu
19-gökmen
20-taha uğur can
21-kenan sağlam.

Evet ben de bu videoyu izledikten sobra bilen var mi demistim. Devrilen motor da vfr mi ne:)

malesef...başka motor yokmuş gibi gül gibi vfr mizi düşürmüş...ama ben onu yakalamıyım soracam hesabını bunun :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

aynen Ali Abi :cat:

Muzaffer abi krom renk motora da bakan çok olur ayna yerine kullanır millet saçını düzeltmeye falan :queen:

Herkese selamlar mesaiyi bitirdim eve geldim ve motor surmek istiyorum çarsamba toplantilari ve geziler haric diger gunler sizlerin takildigi mekanlar varmi ? Yada Motora binmek icin pazari beklemek istemeyenler neler yapiyor ?

Herkese selamlar mesaiyi bitirdim eve geldim ve motor surmek istiyorum çarsamba toplantilari ve geziler haric diger gunler sizlerin takildigi mekanlar varmi ? Yada Motora binmek icin pazari beklemek istemeyenler neler yapiyor ?

vallahi hocam herkes akıllı,akıllı pazarı bekliyor.:queen::queen:

Pazar gezisini ben de iple cekiyorum ama o zamana kadar da beklemek istemiyorum , bu guzel gunleri kacirmak istemedigimden aksamlari sehir içi bir iki tur atiyorum , o sirada takilacak sohbet edilecek bir mekan olursa da fena olmaz diye dusunuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar