mete abi teşekkürler bilgiler için.. olmadı son çare onu denerim artık.. bu arada son anda gördüm memleketini de 3 ay öncesine kadar bende uşaklıydım okul bitti döndük alanyaya
başgan valla yannış annnama ben bu konularda azcık profumdur...

2000 yılından beri kredi kartım ve sayısız kredim oldu...zamanında değil çoğunu yarısında kapattım...durjmlar müsait oldu tabi öyle kapadım..maaşlı bir eleman güvenlikci olarak maaş bordromun pek bir önemi olmadı...yani yine ayıptır söylemesi her bankadan şu an 50 binlik taşıt 30 binlik bireysel 200 binlik de konut kredisi çekme limit sahabısıyım çok şükür...

kart istediğimde limitim direkt 19 bin lira olarak geliyor ...yani bu sanal krediyi bir gün işime yarayacak şekilde kullanıcam...eninde sonunda ilazım olacak...bizim Uşaklıları nasıl bilirsin...azcık cahaldırlar ama samimidirler...
ve okul bitti diyosun yaş itibariylede kredi verme kriterlerinde bu yaş mevzusu çok önemlidir...işin zor dostum bilgin olsun...
Mete Bankalar artık bu şekilde davranmıyor. Bu arkadaş borcunu faizi ve masrafı ile kısa zamanda ödemiş.
Bankanın stratejisi ödemesini aksatan fakat bulup buluşturan müşteriler üzerine kurulu. Çünkü onlar hem aksatıyor hemde fazlasıyla ödüyor.
Düzenli ödeme yapan müşterilerden kar edemiyorlar ve hatta zarar ediyorlar.
Kısacası öldürmeyip süründürmek istiyorlar ki gelirleri artarak devam etsin.
Aga bankalar risk oranlarına bakarlar...ödemeyi yapsında nasıl yaparsa yapsın derler..kırmızı çizgileri vardır ..o çizgiler kredi onayını belirler...bankalara takmayacaksın...yoksa onlarda takar...
olay avukata gitmiş...kısa zamanda avukata ödenmiş..bankaya ödenmemiş..detaya dikkat...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
yine bangaya ödenmiştir ama avukat aracılığıyla...