Bajaj Motor Türkiye'ye Kuralkan A.Ş ile birilikte geliyor, yakında satışa sunulacak

kanuni benim bora 125 in depo kapağını 45 gündür getiremedi de bajaj motorları mı getirecek ?getirsede yedek parça kesin sorun olur ..
bir depo kapoğı tam 45 gündür bekleniyor..
vesselam..

hero için türkiyeye 5 yıl garanti ile gelecek diyorlar.

kanuni benim bora 125 in depo kapağını 45 gündür getiremedi de bajaj motorları mı getirecek ?getirsede yedek parça kesin sorun olur ..
vesselam..

ben niye sattım borayı ?

sitelerine mail attım umursamadılar umarım buradan takip eden birileri vardır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------

blmiyorum ki?
şimdiki motorunla servis ve parça sorunu yaşamıyorsunuzdur umarım..

vesselam..

Kanuni Bora'yı sallamıyor. Sallasaydı Türkiye'de en çok satan modellerden biri olurdu, Mondial bir tane KT125 satamazdı. Bajaj'ı Kanuni Bajaj diye satamaz, o yüzden de öyle baştan savma iş yapamaz. Başkasının markasına distribütörlük yapacak sonuçta. Aslında Kanuni değil de Kuralkan olarak bakmak lazım olaya...

Zamanında Hyosungu getirdi Hyosungu pohpohladınız :queen:

Hindistan budistmiş ne yapabiliriz motor yapmış satıyor işte bin gitsin fazla kurcalamayın oraları :pr:

Araba ve motosiklette dünyanın en iyi montaj ekibine sahibiz..

O budistler kawasakiye ve KTM ye motor yapıyor biz ne yapıyoruz?
sadece laf bıdı bıdı...

dün masa tenisi hocasının bizlere söylediği söz var aynen şöyle
bu masa tenisinin masaları hep alman veyahut şu bu malı.bir yerden bir yerede bi kaç taşımada bozulan birşey e yapsana sen koskoca ülkede bundan.sonra gelip araba yapmaya kalkıyonuz ?
helikopter yaparsın elektronik beynini yapamazsın vb vb...

adam çok haklı gördüğünüz ne varsa şöyle bir bakın ne türk malı? köprüyü bile japonlar yapıyor:) sonrada 81 vilayete üniversiteden ülkeye mühendis yetişiyor traji komik

galiba bazılarıda budist lafı çıkarmış e hırıstiyanınkine biniyonya sen yada japonunkine oturuyon ya veya çinlininkine o ne farkı var
yapamazsan üzerine oturur keyifini sürer süremediğinede böyle dersiniz işte

Kanuni Bora'yı sallamıyor. Sallasaydı Türkiye'de en çok satan modellerden biri olurdu, Mondial bir tane KT125 satamazdı. Bajaj'ı Kanuni Bajaj diye satamaz, o yüzden de öyle baştan savma iş yapamaz. Başkasının markasına distribütörlük yapacak sonuçta. Aslında Kanuni değil de Kuralkan olarak bakmak lazım olaya...
doğru saptamalar, Bajaj olarak gelecektir büyük ihtimalle, bu adamları Çinlilerle karıştırmamak gerekli.
Satıcısı ,alıcısı, hizmet sunanı herkes bıktı çin malından.
Bu sene Hint Markalarının mücadelesi olacak.. Bajaj büyük ihtimalle yalnız değil.

Bajaj bagimsiz marka olacak....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

arkadaşlar Tahminim pulsar 200 ns fiyati 5.500 - 6.500 arasi olabilir---belki daha ucuzda olabilir :D

5000 veririm :queen:Sonuçta 200 cc motor.Ülkemizde malesef fiyatlar tipi güzelse ya da markaysa pahalı oluyor.Gücü,dayanıklılığı,kaliteliliği ile fiyat belirlenmiyor malesef.

5000 olacağını ben tahmin etmiyorum sonuçta 150 cc cbf apachede 5000 deler bu 200 cc yi z biz tipte bizde diyecek fiyatı dayayacak kesin,

5000 veririm :queen:Sonuçta 200 cc motor.Ülkemizde malesef fiyatlar tipi güzelse ya da markaysa pahalı oluyor.Gücü,dayanıklılığı,kaliteliliği ile fiyat belirlenmiyor malesef.

Bajaj markası öyle küçümsenecek bir marka değil bunlar kawasaki,ktm,vespa ile beraber motor üretiyorlar yamaha ve honda nın işi çok zor olacak adamlarda teknolojı var 3 buji li ve 4 subap lı motor üretiyor bence bajaj ile hero yamaha ile hondayı bitirmeye geliyorlar

Bajaj markası öyle küçümsenecek bir marka değil bunlar kawasaki,ktm,vespa ile beraber motor üretiyorlar yamaha ve honda nın işi çok zor olacak adamlarda teknolojı var 3 buji li ve 4 subap lı motor üretiyor bence bajaj ile hero yamaha ile hondayı bitirmeye geliyorlar

Bitirmeye demiyelim de daha çok çeşit getirmelerini sağlasın ve fahiş fiyatta küçük CC motosiklet satmalarına engel olsun yeter.

Bajaj bagimsiz marka olacak....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

arkadaşlar Tahminim pulsar 200 ns fiyati 5.500 - 6.500 arasi olabilir---belki daha ucuzda olabilir :D

Bu fiyata olursa hemen cbf satılır ns 200 alınır :)

fiyat olarak bir tez ortaya atabilirim.
aynı şekilde
tvs apache de hindistan malı ve 70000 hindistan rupesine satılıyor. yani 2350 türk lirası, türkiyedeki satış fiyatı 5190 lira
bajaj pulsar 200 ns ise hindistanda 85000 hindistan rupesine satılıyor, yani 2750 türk lirası, beklediğim fiyat ise 6-7 bin tl arası.
tez olarakda cok düz düşündüm. tvs apache yi alan isotlar türkiyeye 2.2 kat fiyatla türkiyede satışa sunmuş.
fiyat olarak benim 10 gün önce söylediğim şekilde olursa bu motosiklet cok fazla satar..

pulsar 200 ns 5000 TL fazla vermem işlerine gelirse. daha gelmeden havalara girmesini sağlıyorsunuz. bu yazıları okuyan firma demekki bu fiyatlarda satarım demezmi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar