[Adana - MT]

Günaydın hayırlı bol kazançlı haftalar herkese...:queen:
Abdullah daha 3 gün oldu saçlar beyazladı... 7 gün var bakalım başka neler olacak...:queen::queen::queen:

merhaba arkadaslar iyi bir hafda diliyorum
eski model ruhsatı plakası olacak jawa arıyorum tek veya cift silindir olabilir.niye jawa soru soracaksınız açıklamasınıda yapim bizim muasebe müdürü jawa hastasıymış birtane kendi eliyle düzüp boyatıp depoya kaldıracakmış nadir kullanacam diyor.
jawa wanted dead or alive

2.5 jawa lardan mı fuat abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Bora başkanım biraz dan çıkıp yanına gelicem bir eldiven alayım benim eldiven pert olmak üzere :cherry:

1991 model orjinal ön fren disk jawa 3.50 var amca oglunda fuat abi her yeri calışmakta ydı 5 yıl önce 5 yıldır depoda daha orjinal lastikleri üzerinde muhasebe müdürüne sor bakalım birazcık balımla 10 numara olur işine yararsa beni arıyabilirsin abi.
merhaba arkadaslar iyi bir hafda diliyorum
eski model ruhsatı plakası olacak jawa arıyorum tek veya cift silindir olabilir.niye jawa soru soracaksınız açıklamasınıda yapim bizim muasebe müdürü jawa hastasıymış birtane kendi eliyle düzüp boyatıp depoya kaldıracakmış nadir kullanacam diyor.
jawa wanted dead or alive

Ozan senin sığman için motorun arkasına bir römork , römorkun içine de çift kişilik yatak koymak lazım kardeş. Ne bot uyuyor ayağınıza ne eldiven oluyor elinize :queen:

Ozan,kardeşim ben seni anlıyorum bizi düşünen bir firma yok malesef :pr: Bora Abi'nin orda 2xl mont olmadı la bana düşün bünye öyle büyük :queen: bakalım ayakkabı ve mont nasıl olcak geldikten sonra :bounce:

Ozan,kardeşim ben seni anlıyorum bizi düşünen bir firma yok malesef :pr: Bora Abi'nin orda 2xl mont olmadı la bana düşün bünye öyle büyük :queen: bakalım ayakkabı ve mont nasıl olcak geldikten sonra :bounce:

Bugün Ozan ile birlikte Bora başkanın oradaydık Abdullah. Son çare olarak ixs firması ile görüşeceğiz iki ayakkabıyı birleştirip sizin ayaklara uygun bir numara oluşturacaklar :queen:

haberlerinizi aldım Ahmet :cherry: valla sonunda öyle birşey olacak gibi,,yada çadır bezini sarcam ben mont diye,ayaklarada poşet geçircem :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar