Okudum, bende sana geri not attım gelmedi mi :cherry:
NONE...:silent:
Okudum, bende sana geri not attım gelmedi mi :cherry:
arkadaslar yarım saat önce bayiden 0 km cb 125 e 'mi aldımcbf ve ardından 28 beygirlik GV250'den sonra çok küçük gelecek biliyorum
ama birde bunu deniyim dedim
yine yeniden HONDA 'ya döndük.. cuma gününe kadar plaka ruhsat işlemleri tamamlanırsa cuma günü teslim alıcam. ödemesi yapıldı... alıp gidebilirsin dediler. plakasıyla birlikte alırım dedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
buda bizim ufaklığın ilk fotorafı
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/563931_1395842777312348_483054900_n.jpg
NONE...:silent:
ufaklığı aksam teslim aldık 95 km yol yaptık.. gece sürüşünde aydınlatması beklediğimden daha iyi.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....0x480/65013_1397474023815890_1232683626_n.jpg
Bugün ilk kazamı yapmıs bulunmaktayım sehir içinde viraja girerken ters yoldan gelen arac birden önüme atladı tabi gidon düz olmadığı için frenlere asıldıgım gibi yerdeyim motosiklet bacağımın üstüne düştü
birsürü ezik vuruk oluştu sürüklendim motorla birlikte arka kuyruk tarafı cizildi ön far grenaj çizildi egzoz koruma demiri pert oldu ve bunların üstüne bir yandan yerden kalkamazken herkezin '' Hadi kardeşim çek motorunu yolu aç'' demesiyle beraber kazaya sebebiyet veren kişinin kaçması çok ağır geldi bana motosikletten vazgeçmicem fakat bu insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanç duyuyorum Ben yerden kalkamazken herkezin izlemesi bu ülkenin ne hallerde oldugunu gösteriyor.Üstelik müslüman bir ülkede yaşıyoruz gerçekten türkiyede motosiklet kullanılmayacağını bugün anladım .Ya insanlık öldü yada Müslümanlık. Motor önemli değil benim için fakat arkamdada artçı vardı ona bişey olsa sorumluluk benim üzerimeydi Ben o vebali kaldıramazdım ama türkiyede bunu yapabilcek birçok insan var ALLAH bütün motosiklet kullanıcılarının yardımcısı olsun. Lütfen kaskınızı takın bugün beni koruyan o kasktı.
200km yemiş bulunuyorum arkadaslar... şimdilik izlenimlerim.. virajları cok rahat, titreşim çincilerin abarttığı kadar yok, gayet normal, rahatsız etmiyor...
gece aydınlatmaları gayet iyi.. frenajını beğendim.. hafif, sehir içi cok rahat. hic trafiğe takılmadım oynuyorum altımda, her yere giriyor..
bayırlarda sehir dışı iyi değil.. cbf 150 yi aratmadı değil.. kullanımı çok keyifli ama.. rodaj bitsin. makinayı açmaya baslıyalım görücez...
Genel olarak geçmişte gayet güzel motosikletlerin olmasına rağmen Honda CB' yi sevmişsin gibiHakikaten fiyatına göre şehir içinde alternatifsiz ufak tefek lüksleri var, insana güven ve keyif veriyor
![]()
Far, gösterge kalitesiydi, frenaj değerlerinin hassasiyetiydi falan gibi meselaŞehirlerarası rampalarda ciğeri belli aletin ve bile bile bende daha fazlasını bekliyordum nedense CB' mden :mrgreen:
Ama kaç CBF ile o tür bir yolda karşılaşsam en kötü yan yana gitmişizdir, bence torku öyle CBF aratacak gibi düşük değildi yani yinedeDüz yolda CBF 1 adım önde olurdu ama asla gözden kaybolamazdı :mrgreen:
Ayrıca ilginçtir ki bende kullanımından keyif duyuyordum ve bunu çok kimseden duymadım, şimdiye kadar duyduğum 3. veya 4. kişisin ve hepinizin geçmişinde CBF vardı, yavrunun hakkaten zıpır bir karakteri var
Tekrar tekrar hayırlıolsun, rodaj sonrası ve hatta 3000-4000 ler gibi rampalarda CBF aratmayacak, hatta bazı CBF ler aynadan izlenecek :mrgreen:
( not : Ben olsam kafa ve kuyruk stickerlarını çıkartırdım :cherry:, ki bayideyken çıkarmıştım zaten :mrgreen: şiddetle tavsiye :cat: )
Bugün ilk kazamı yapmıs bulunmaktayım sehir içinde viraja girerken ters yoldan gelen arac birden önüme atladı tabi gidon düz olmadığı için frenlere asıldıgım gibi yerdeyim motosiklet bacağımın üstüne düştü
birsürü ezik vuruk oluştu sürüklendim motorla birlikte arka kuyruk tarafı cizildi ön far grenaj çizildi egzoz koruma demiri pert oldu ve bunların üstüne bir yandan yerden kalkamazken herkezin '' Hadi kardeşim çek motorunu yolu aç'' demesiyle beraber kazaya sebebiyet veren kişinin kaçması çok ağır geldi bana motosikletten vazgeçmicem fakat bu insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanç duyuyorum Ben yerden kalkamazken herkezin izlemesi bu ülkenin ne hallerde oldugunu gösteriyor.Üstelik müslüman bir ülkede yaşıyoruz gerçekten türkiyede motosiklet kullanılmayacağını bugün anladım .Ya insanlık öldü yada Müslümanlık. Motor önemli değil benim için fakat arkamdada artçı vardı ona bişey olsa sorumluluk benim üzerimeydi Ben o vebali kaldıramazdım ama türkiyede bunu yapabilcek birçok insan var ALLAH bütün motosiklet kullanıcılarının yardımcısı olsun. Lütfen kaskınızı takın bugün beni koruyan o kasktı.
bisiklet gözüyle bakıyordum ben bu motora. CBF zaten küçüktü. ama kullandım.
gayet hoş güzel. göstergeleri çok hoş.vites göstergesi de var. acemiler için çok değerli olan devir saati yok ama alışınca devir saati aranmaz diye düşünüyorum. yakıtı da uygun.
şu var,benim gibi iri adamlara gelmez bu motor.
Şöyle bir soru sorayım, devir göstesi olmadığından bilemiyoruz, bu alet maksimum kaç bin devirle çalışır?