aaamiinnnnn! kazasız belasız inşallah. benim de bot almam lazım. pazartesi camgöze giderim.eyw kardeşim sağolasın...daha iyileri senin olsun inşallah
aaamiinnnnn! kazasız belasız inşallah. benim de bot almam lazım. pazartesi camgöze giderim.eyw kardeşim sağolasın...daha iyileri senin olsun inşallah
Montu ve botu da beyaz alıcam deme sakın :queen:
hahsdhsad dostum zaten seçme şansım yok...Bora Abinin orda 2XL mont denedim olmadı 3XL yi getirttiriyor,, bottada numara yok,46 -47 numarası gelcekr: artık rengine falan bakmayacaz geleni alacaz :queen:
sorma ahmet..hiçbir zaman keyfime göre ayakkabı alamadım ya,ayağıma oldumu almak zorundayım :cherry: kol boyuda uzun olunca giysi bulmakta problem....boy uzun sığmak problem..problem üzerine problem :queen: la bir laf vardı zarifenin düşkünü beyaz giyer kış günüydü herladeöyle bir duruma gelmeyelim :cat:
tüm adana - MT grubuna selam benim adım doğan adanada oturuyorum şuanda henüz motorum yok hatayda okuyorum okulum bu yol bitecek o zaman ilk işim bir motor almak olacak eğer sizlerde beni kabul ederseniz memnun olurum
:king:
günaydın millet.hepinize iyi pazarlar.yav arkadaş bu nasıl gökgürültülü sağanak yağışlı hava.r: dışarısı AMPUL gibi.inan insanın çıkıp motorla gezesi geliyor.
doğan hoş geldin,bekleriz.
REKLAMLAR:arkadaşlar,mont ve bot çeşitlerimiz gelmiştir.
akşama turlamak isteyen olursa bana ulaşsın gezerik bu güzel günün en azından akşamını boş geçirmeyelim hep sizi düşünüyorum ben![]()