[Adana - MT]

hahsdhsad dostum zaten seçme şansım yok...Bora Abinin orda 2XL mont denedim olmadı 3XL yi getirttiriyor,, bottada numara yok,46 -47 numarası gelcek :pr: artık rengine falan bakmayacaz geleni alacaz :queen:

O nasıl bir ayak numarasıdır akideş :queen: Abdullah kıyafetler de beyaz olursa var ya Ghost rider gibi gezen ortada artık:queen:

sorma ahmet..hiçbir zaman keyfime göre ayakkabı alamadım ya,ayağıma oldumu almak zorundayım :cherry: kol boyuda uzun olunca giysi bulmakta problem....boy uzun sığmak problem..problem üzerine problem :queen: la bir laf vardı zarifenin düşkünü beyaz giyer kış günüydü herlade :p öyle bir duruma gelmeyelim :cat:

sorma ahmet..hiçbir zaman keyfime göre ayakkabı alamadım ya,ayağıma oldumu almak zorundayım :cherry: kol boyuda uzun olunca giysi bulmakta problem....boy uzun sığmak problem..problem üzerine problem :queen: la bir laf vardı zarifenin düşkünü beyaz giyer kış günüydü herlade :p öyle bir duruma gelmeyelim :cat:

O zarife değil aslında ama neyse zarife olaylarına girmeyelim :queen: Benim ayağım kibar yaw sorunum yok öyle 40 numero :cherry: Mont desen L beden her türlü olur :queen: Yaşasın ideal ölçüler :pl:

tüm adana - MT grubuna selam benim adım doğan adanada oturuyorum şuanda henüz motorum yok hatayda okuyorum okulum bu yol bitecek o zaman ilk işim bir motor almak olacak eğer sizlerde beni kabul ederseniz memnun olurum
:king:

tüm adana - MT grubuna selam benim adım doğan adanada oturuyorum şuanda henüz motorum yok hatayda okuyorum okulum bu yol bitecek o zaman ilk işim bir motor almak olacak eğer sizlerde beni kabul ederseniz memnun olurum
:king:

Hoş geldin kardeş motorun olsa da olmasada her zaman bekleriz :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.hepinize iyi pazarlar.yav arkadaş bu nasıl gökgürültülü sağanak yağışlı hava.:pr: dışarısı AMPUL gibi.inan insanın çıkıp motorla gezesi geliyor.
doğan hoş geldin,bekleriz.
REKLAMLAR:arkadaşlar,mont ve bot çeşitlerimiz gelmiştir.

tuc

hava güzelse bana fark etmez ozan abi o teker illa ki döner bugün en olmadı akşama adanaya gelir akşam adanada gezerim ;)

günaydın millet.hepinize iyi pazarlar.yav arkadaş bu nasıl gökgürültülü sağanak yağışlı hava.:pr: dışarısı AMPUL gibi.inan insanın çıkıp motorla gezesi geliyor.
doğan hoş geldin,bekleriz.
REKLAMLAR:arkadaşlar,mont ve bot çeşitlerimiz gelmiştir.

Bora Abi 46 numara var mı? ayrıca bugun açık değilsin di mi

tuc

akşama turlamak isteyen olursa bana ulaşsın gezerik bu güzel günün en azından akşamını boş geçirmeyelim hep sizi düşünüyorum ben :)

akşama turlamak isteyen olursa bana ulaşsın gezerik bu güzel günün en azından akşamını boş geçirmeyelim hep sizi düşünüyorum ben :)

Len manyak hava kapanıyor gibi zaten. Ne kurtlu adammışsın be taha :queen: Ne çekiyor o motor senden kimbilir :queen:

hepinize teşekkür ederim inşallah adanaya tatile geldiğimde sizlerle yüzyüze tanışabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar