Uploaded with ImageShack.comCmts ekuri ariyorum.gunluk refakat icin.destinasyon farketmez))
Arkadaşlar,
motorumu aldğımdan beri ilk kez benzin koydum bugün. Buraya sorma fırsatım olmadığı için kafama göre 97 oktan aldım. İyi mi etmişim kötü mü etmişim sizce? Ne tavsiye edersiniz
Bende 95 kullanıyorum.
97 kullansan da bende bir şey olacağını sanmıyorum birde 97 oktan benzinin oktanı ne kadar doğr orasıda tartışılır zaten.
Abdullah,VFR'yi alman ile yollara düşmen bir olmuş. :queen:
Pazar günü aslıda daha da iyi olabilir yalnız bzim işlerin durumuna göre iki kişi gelebiliriz geçenhafta Ozan ile riva olsaydı gelmeye niyetlendik.
Gerçi daha Ozan ile de konuşmadım ama rota olarak aklınızda bir yer var mı?
NOT:Maverick, ilk önce hava durumuna bakmanı tavsiye ederim. Sonra yok çaktı şimşek yağdı yağmur olmasın. (Tamamen espiri için söylüyorum netice de bu motosiklet şakası olmaz)
Abdullah,hay ağzın ile bin yaşa emi. Bende eşime böyle anlatıyrum ama tek ben değilmişim demek ki. Zaten benim eşim herkesten ve herşeyden daha çok VFR'yi kıskanıyor. Bu motor ile yol yapmak ayr bir zevk yavvvv....
Cmts acik gozukuo hava. 6 gun askeriede isim var. Disari hic cikamicam h.sonuna kadar.Sema ve janset bursada. Cmts aksama gelecekler eve. Bu yuzden cmts aksami ve pazarimi onlara ayirmak istiorm.yoksa zaten her hafta pazar bulusuorz.
pazar belki sadece mac icin 2 saat cikarim ayrica erginabim.
O zaman ben de bir daha ki sefere 95 alarak devam ederim.
VFR 800'ü yeni alacak arkadaşlara özellikle de cruiser'dan sport touring motora geçen arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı ilk deneyimlerimi yazayım;
Motosiklete hala (henüz 100 km oldu) alışmaya çalışıyorum. İnanılmaz güven verici bir fren sistemi ve ivmesi var. Dolayısıyla trafikte sürprizlerle başa çıkabilmek ve arabalardan sıyrılmak çok kolay. Bir tek aynalarla ilgili biraz sıkıntım var; tam arkamdaki vasıtayı kollarımdan dolayı göremiyorum. Hafif eğilerek bakmayı unutunca arkama dayanmış arabayı son anda farkettim bi kaç kez. Arkamdaki araba uzaktan gelirken görünmüyor. Sanırım bunun da iki sebebi var; 1. olarak hafif eğik yatış pozisyonu 2. olarak da benim omuzlar biraz geniş. Cruiser motordan sonra aynalar biraz daha çaba gerektiriyor.
Ankara / Çayyolunda gördüğüm kırmızı VFR'nin sahibi bizim forumda mı? ya da tanıyan var mı?
Aynalar ile ilgili sıkıntınız aynalarınızı iyi ayarlamamanızdan kaynaklanıyor bence. Ben ayarlarken, aynaya baktığımda aynanın alt tarafında artçı tutma kollarının uç kısımlarını görmeye çalışırım. Omuzlarınız ne kadar geniş olursa olsun uygun ayarı bulduğunuzda arkanızın rahat göründüğünü fark edeceksiniz. Ayna ile ilgili alıştıktan sonra yaşayacağınız tek sıkıntı kör nokta olabilir onun da çözümü şerit değiştireceğiniz zaman başınız ile kontrol etmek ve/veya kör nokta aynası almaktır.