Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar Motorumun plakalığını çıkarttırıp katlanabilir plakalık taktırdım ve abartarak Monster stiker yapıştırdım. 2 paket monster bitirdim :) Aranızda plakalık olmadan nasıl durur acaba veya nasıl oluyor diye merak eden arkadaşlar için bir kaç fotoğraf atıyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Nasıl durmuş sizce arkadaşlar ?

@stanislov bence monsterlar olmamıs cok abartı duruyo onun harıcınde plakalık ve sınyaller cok guzel olmus

@stanislov bence monsterlar olmamıs cok abartı duruyo onun harıcınde plakalık ve sınyaller cok guzel olmus

Çok abartı monster olduğunun bende farkındayım :) Artık boş beyaz kalmasından sıkıldığım için cıvığını çıkarttım :) Ama sonuçta stiker. Takmasıda sökmeside 5dk sürüyor :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Su an mootordaki tek monster cikartmasini sokmeyi dusunmedim desem yalan olur

arkadaşlar ben de tank pad sorayım madem. tank pad olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz? kaça aldınız? varsa internet linki alabilir miyim?

Sa herkeze hayırlı sabahlar. Bir süredir formu takip ediyorum güzel paylaşımlar için sağolun.. Ocak-şubat gibi nasipse bende almayı düşünüyorum yzf-r125 forumu faydalı bulduğum için aranıza katılmak istedim, bu arada
mutlaka önümüzdeki sezon ayarlayalım izmir tarafına bi kamp kursak fena olmaz ?
Bende izmirde yaşıyorum gelirseniz görüşmeyi isterim..
megelli 250 r nasıldır? ya da bundan sonra ne alabilirim bütce kısıtlı para ekleme imkanım yok 8400 en fazla
Hellboys Yamaha 2014 için Yzf-r250 çıkarmayı planlıyor sanırım kesinleşti hem tutkunu bırakmadan bi üst cc'de devam ettire bilirsin..
@stanislov monster modifiye için bu linkteki motorları incele fikir edine bilirsin,daha iyisini yapabilirsin bence :) http://www.amoztsa.com/yamaha-yzf-r125-monster-energy.html

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Stickerlar dan motor gorunmuyor anlasilmicak bisi yok igrenc olmus apache style

arkadaaşlar yzf r250 çıkmaya bilirtmiş . benim gibi 250 yamaha bekleyenlere üzgün haber :pr: altın elbiseli motorcu abimizle konustum çıkmaya bilirrrrrrr dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yamahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkar r250 duy sesimiziii
yoksa nin ja 300r alcam busene de berklim 2014 son yapcak yokkkkk

Oz.

Plakalık güzelde, sticker olayını abartmakta zirve yapmışsın be kardeşim. :) Sök onları sök. Şaka bir yanada herkesin kendi zevki görüşüdür biz ancak saygı duyarız ama yakışmamış söylerizde..!

Neyse bir kaç resimde ben atayım bari..! Sadelik akıyor benim motorumdan.

su72m.jpg

su74w.jpg

su763.jpg

su78w.jpg

7500tl ye honda cbr aldım ama aklım r125 te kaldı. Cbr satıp r125 alacağım inş. 2013 model sıfır R125 kaç tane renk arkadaşlar sitesinde 2 renk var beyaz ve füme. Mavi renk hoşuma gidiyordu halen üretimdemi acaba tr de. Aslında direk 600 lük motorlara geçmek istiyorum ama sesi çok rahatsız edebilir etrafımdaki kişileri o yüzden r6 gibi keskin duran R125 tercih edicem şimdik. Bazı arkadaşlar R250 gelecek demişler bu haber doğruysa bende biraz bekleyebilirim

Türkiyeye ne zaman gelir bilemem ama Hindistan ve endonezyada 2014'de satışa sunulacağı haberleri var.. http://worldrapid.com/yamaha-to-launch-250cc-naked-bike-yzf-250r-in-2014.html
http://news.pricedekho.com/2014-yamaha-yzf-r250-images-leaked-global-debut-at-2014-auto-expo~3429.html

Kilometrede ne yakıyor arkadalar tam olarak yzf r125 herkez farklı bişey söylüyor nedir doğrusu?

Arkadaşlar öncelikle herkese kazasız sürüşler. Epey zamandır forumu okuyorum ve nihayet bugün okumayı bitirdim. Daha YZF R125 almadan insanlar tarafında bu motora o kadar para verilmez demeye başladılar. Veriyorum arkadaş işte motor benim keyif benim zevk benim. 187 boyum var ve altıma çok yakışacağını düşünüyorum. 1 2 hafta içinde motoru alıyorum arkadaşlar. Eğer güzel, temiz, kazasız, çiziksiz, bi ikinci el denk getirebilirsem almayı düşünüyorum. Ama denk gelmezse daha fazla beklemeye tahammülüm yok. Sıfır almaya giderim, biraz zorlarım kendimi. Sıkıntıdan yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Bu işi bi an önce halletmem gerekiyor. :)

Daha önceden hiç motosiklet tecrübem yok. Ehliyetimde yok. Kasım ayındaki sınavda ehliyeti almak istiyorum. Ehliyetten önce motora kavuşmak istiyorum. :)
Ankara'da önerebileceğiniz eğitim veren bi kurum varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Tekeriniz düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar