öncelikle günaydın apaçiciler :rendeer:
tabiki yaparım aslında daha önce düşünmemiştim bunu ama ilk bakalım teslim alalım bir motoru
hadi bakalım bekliyoruz. altın elbesi adam apache şöyle kalıplı böyle kalıplı diyordu. güç istiyorsan boyutların büyükse apache tam sana göre demişti. ama bana pek öyle gelmedi ne yalan diyim. kalıp küçük sanki motorda. 1.90 boyundada allah ın kulu kullanmıyor şu motor forumda arkadaş , yorum alalım
tahsin hocam, titreşimden yana cok fazla takıntın varsa yeni kasa kafi gelir. ön dişli 14 bir de egzoz olayı yaptın mı dag tepe gezersin.
küçüklük büyüklük olayına gelince, yanyana bi wolfle geldiğimizde emin ol dönüp wolfe tenezzül etmezsin :mrgreen:
bu hintliler bu işi biliyor dedim. parcasına gidişine duruşuna hasta oldum bu apachenin.
titreşim çok sorun değilde. ben geçenlerde kanuni gv170 e bindim. motorda akıl almaz titreşim vardı. aynaları sökenleri anlıyorum. titreşimden ayna gözükmüyor motorda

seleden ayaklara dizlere kadar heryerde.
Hayırlı olsun.bugün yolda gelirken salcano wolflü bi kurye durdurdu motorum hakkında soru sordu nasıl iyimi falan diye.Ben eski kasasını kullandım titreşim yüzünden wolfe döndüm ama wolf kağnı gibi geldi tekrar yeni kasa almayı düşünüyorum falan dedi.Bende titreşim yok hızlanma iyi dedim teşekkür etti bastı gitti.
Tekrar hayırlı olsun.
bu balansörler falan motor performansını çok düşürüyor. birde wolf 125cc lik bir makina. kasada ağır kalıyor.
benim bindiğim kanuni gv170 in sahibide titreşim sıfır falan diyorduda. ben wolften inip gv170 e binince yol kenarında motoru itekleyip koşarak kaçasım geldi.
tahsin kardeşim çok güzel yazmışsın apaçi asla kötü motor demem fakat böle apaçiye binince salcano kağnı geldi söyle böle kötüleme yorumları anlamıyorum ,hıza gelince apaçi düzde 120 gecen kaç kişi var stabil hızı 110 olan motoru jet yapıyorsunuz aynı hızı salcanoda yapıyor ,ayrıca salcano apaçiden daha cüsseli
salcano da o hızları yaparda, uzun süre gidemez. ideal hızı 90 , zaten 125cc bir motor.
cüsse olayı aşikar zaten. apache nin naked dan çok racing havası var. dışarından bakıldığında nasıl göründüğüm umrumda bile değil. ama ben bu boyla apache de rahat edebilir miyim mesele bu.
ya bide biri 2600tl biri 4300tl bunları karşılaştırmak yanlış olur ama cem kardeşim wolfunu satıp apache aldığı için ve bende apache almayı istediğim için böyle bir karşılaştırma istedim ben.
öpüyorum sizi küçük apaçiler
