- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Benim dinim hakkında yorum yaparsan dayı da olurum ,emrin baş üstüne Gaziemirli Alp Tunay
dayımışsın haberim yoktu vay..
ali kıran başkesende...
Terbiyesizlik yapma...
Benim dinim hakkında yorum yaparsan dayı da olurum ,emrin baş üstüne Gaziemirli Alp Tunay
dayımışsın haberim yoktu vay..
Benim dinim hakkında yorum yaparsan dayı da olurum ,
ali kıran başkesende...
Terbiyesizlik yapma...
Aman aman...senin dinin deninde hangi din.?
Ben şiirlerimi ALLAHIN DİN İSLAM konularıyla yazıyorum.
Niye ----benim dinim --diye alınıyorsun.''Şahsıma ait dinim var''diyorsan iyi düşün.
Ancak tarikatın olur.bende onu kabul etmem bilesin.
Bu şiirde seninle ilgili bir husus varsa hukuk yolulayla hakkını ara.
-------Aman aman...
İnsanı suça teşvik etmekten başka bişeye yaramaz insanlarsınız...
Hadi amcam..
Git yoluna...
Bundan sonra yazdıklarını görmeyeceğim...
Engelledim seni...
----çankayadan kasıt nedir acep?
yada çankayayı Kabe kadar mühim kılan?
hakikat anlamadım art niyet yok![]()
Eee sizde çankaya ile Kabe yi bir tutarak buna cevap vermiş
oldunuz öyle mi? Kemalist Türkçülük ile dini arasında kalmış birinin
haleti ruhiyesini gördüm şiirde.. Allah kurtarsın önce sizi sonra tüm Müslümanları.
Dert değildir gide dünya kala din,
Dert odur ki ; kala dünya gide din..
Eee sizde çankaya ile Kabe yi bir tutarak buna cevap vermiş
oldunuz öyle mi? Kemalist Türkçülük ile dini arasında kalmış birinin
haleti ruhiyesini gördüm şiirde.. Allah kurtarsın önce sizi sonra tüm Müslümanları.
Dert değildir gide dünya kala din,
Dert odur ki ; kala dünya gide din..
Müdür.
Sana Atatürk ve İslamiyet arasında kim ne söyledi bilmiyorum ama,
Seni fena yemişler.![]()
---
Sana anlatılanlar kadar hasarlı değil
Portakalda vitamin hiç değil--
sana anlatılanları anlat faydalanayım,
@SinanAksu: "Arap uşağının yaveri" "Gökten indiği sanılan dogmalar" İkra bismirabbikellezi safsatası"
gibi söylemler bana yetti arttı. Birinin extra bişey söylemesine gerek kalmadı maalesef.
*******Bana anlatılanların hasarlı olduğunu nerden biliyorsun?
Daha doğrusu benim hakkımda ne biliyorsun? :wiinkk:
---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
Hocam bu söylemlerde birşey yokki
Yani bence olmasi gerekeni söylemiş.
Buna benzer konulari daha önce forumda defalarca konuştuk tartıştık, anladığım kadarıyla ya sizin gözünüzden kaçmış, ya da kusura bakma hocam senin için çok fesat.
Daha öncede Ülkemizde ve Dünyada ülke yönetimlerinin herhangi bir dini inanışın peşinden giderek yönetilmemesi gerektiği yönünde tartışmalar yaşamıştık. Şeriat ile yönetilen ülkeler ve yerel dinler dışında bu duruma rastlamanız neredeyse imkansız. En azından modern dünyada artık bu böyle.
Yüzlerce yıl öncesinden bahsedicek olursak, çeşitli örnekler verebiliriz. Fakat modern dünyada ülkeler kutsal kitaplardan alıntılarla, dini inanışlarla yönetilmez,
Zaten bugün bile Türkiye Cumhuriyeti Anayasası dinsiz'dir.
Tıpkı başta Avrupa ve bir çok Dünya ülkesinde olduğu gibi.
Açıkçası Atatürk bizim mahallenin imamı bile olmuş olsaydı bu söyledikleri yüzünden eleştirmezdim.
@ ORHANAFACAN : sisinin tam zıttı isis . Zıtlığımı buradan anlayın. İsmimin önemi yok varsayın ki Orhan.
Ama sizin durumunuz göründüğünden daha kötüymüş. Allah acilen kurtarsın inşallah.
@SinanAksu: "Arap uşağının yaveri" "Gökten indiği sanılan dogmalar" İkra bismirabbikellezi safsatası"
gibi söylemler bana yetti arttı. Birinin extra bişey söylemesine gerek kalmadı maalesef.
çok güldüm tespitlere :queen:----yerel dinler dışında --demişsiniz.Yerel din diye bir din yok.Tek DİN iSAMDIR.
---- kutsal kitaplardan - DİYE Birşey de yok.Tek KUTSAL KİTAP KUR'AN I AZİMÜŞŞANDIR.