İzmir MT Buluştu Sonunda Başardım :)

İzmir Karşıyaka 3.Motorsiklet Festivali Diye Konu Açmıştım Biliyorsunuz.Haberleşerek Telefonlaşarak Sonunda Kararlaştırdık Ve Karşıyaka İskelede Buluştuk :)

Saat 20:15 Suları Yola Koyulduk..

sr6qq.jpg

Bulmak O Kadar Zor Olmadı Gürkan Abi İyi Öğrenmiş :cat: Festivale Vardıgımızda Gecenin Güzel Olacağı Egsoz Seslerinden Anlaşılıyordu :bounce:

sr6sy.jpg

Motorları Sıralayıp Bir Hatıra Fotoğrafı Çektirelim Dedik ( Ben Fotoğraf Çekiyodum Yokum ! ) :p

Emre Abi Napıyon ? :mrgreen:

sr6zk.jpg

İZMOT Orada !

sr73u.jpg

Cafe Ve Eğitim Yeri Arkada Bi Karee

sr774.jpg

Gürkan Abinin Makinayla Fotoğraf Çektirelim Dedik :) SENEYE BENİMSİN :joker:

sr79t.jpg

Seviyom Kanka Seni :mrgreen:

sr7bq.jpg

Emre Abinin Makinayla Fotoğraf Çekilmeden Olur mu ? Ah Dipp Gaaz !

sr7cq.jpg

Çok Fotoğraf Koymuşun Yine Diyip Dalga Geçmeyin Daha Ne Yani Gezdik Herhalde BU kadar Koyabildik :) Gelemeyenler Oldu Çok Şey Kaçırdınız Bence..Tanıştık Kaynaştık Sohbet Çok Güzeldi Herkes Çok Eğlendi En Kısa Zamanda Yine Yapacağız Birde Benim Kanıma Girip Cuptan Uzak Dur Canın Motordan Almalısın Diye Tavsiyede Verdi Abilerim Onları Dinlicem :cherry:

sr7kz.jpg

Birdaha ki Sefere Daha Fazla Oluruz Umarım İzmir Motorcularına Teşvik Olur Bu Konu Biraraya Geliriz. Gelen Herkese Teşekkürler Çok Özel 6 Abi Ve Kardeş Edindim Kendime :)
YEŞİL ŞEYTANI UNUTMAMAK LAZIM :pl:

sr7rc.jpg

Herkese herşey için teşekkürler. Güzel bir buluşma oldu. Tekrarlanması umidiyle :)

Şimdiii !! ,, Konuyu buraya açan , yaşının çok küçük olmasına rağmen sanal ortamda 7 kişiyi bir araya getiren , fotoları ekleyen ve sunumu çok güzel cümlelerle gerçekleştiren "Berkcanı canı gönülden kutlarım , çok güzel bir etkinlik olmuş ,inanıyorum ki bu berkcan bir ay önceden konu açıp , güncel tutsaydı en az 30-40 kişiyi bir araya getirirdi , paylaşım için teşekkürler.

Berkcan harbiden seni tebrik ediyoruz gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı denilebilir gayet güzel muhabbet sohbet oldu bi daha yapmayı planlıyoruz gelicek arkadaşlar haber verebilir bu sefer bir cafede bulusma olucak :) berkcan gerisi sende :)

Şimdiii !! ,, Konuyu buraya açan , yaşının çok küçük olmasına rağmen sanal ortamda 7 kişiyi bir araya getiren , fotoları ekleyen ve sunumu çok güzel cümlelerle gerçekleştiren "Berkcanı canı gönülden kutlarım , çok güzel bir etkinlik olmuş ,inanıyorum ki bu berkcan bir ay önceden konu açıp , güncel tutsaydı en az 30-40 kişiyi bir araya getirirdi , paylaşım için teşekkürler.

Ben Teşekkür Ederim Abi Birinin Birşeyler Yapması Gerekiyodu İlk Adımı Ben Attım :) Güzel Sözlerin İçin Ayrıyetten Teşekkürler

Ah gelmeyi çok istiyordum ama şartlar el vermedi.Birdahaki buluşmada orada olacağım umarım :)

Arkadaş İzmir'e geliyorum İstanbul'dakiler toplanıyor. İstanbul'a geliyorum İzmirdekiler toplanıyor. Bedevi şansının bu kadarı :p Yollarda daha fazla motorcuyla tanıştım bence "yolda mt" diye bir şeyde kurmanın zamanı geldi :queen:

not: Hoş bir etkinliğe benziyor :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Aynen katılıyorum....
Tebrikler...

Katılan arkadaşlar da iyi eğlenmişe benziyor...
Tekerlerine sağlık...

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
fotolar da yüklenmiş harika! artık buluşma ve toplanma işleri sorumlusu berkcan'dır :) böylesine bir heves görmedim ben :)) gelen herkes çok dost canlısıydı saolsunlar elbette tekrarları olacaktır diye umuyorum :)

İzmir İl Temsilcisi
izmir mt eskiden çok canlıydı havalar iyi olunca mutlaka grup gezileri olurdu fakat arkadaş gruplarına ayrıldı ve izmir mtde kopmalar oldu.

eski üyelerin gelmesi olanaksız gözüksede yeni izmir mt öncüleri olduklça başarmış bu işi tebrik ederim..

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
izmir mt eskiden çok canlıydı havalar iyi olunca mutlaka grup gezileri olurdu fakat arkadaş gruplarına ayrıldı ve izmir mtde kopmalar oldu.

eski üyelerin gelmesi olanaksız gözüksede yeni izmir mt öncüleri olduklça başarmış bu işi tebrik ederim..

En kısa zamanda bekliyoruz ozaman :)

Teşekkürler Herkese Okullar Başladı Malum Haftaiçi Foruma Bile Giremeyebilirim Fakat Haftasonları Programlar Yapacağız Buluşmalar Olacak :)

en kısa zamanda bekliyoruz halil abime katılıyorum dedikodun geçmedi dersek yalan olur gezdiğin yerler yol tarifleri falan teşekkürler bu arada yol için:) bi dahaki görüşmeye gelmeni isteriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar