- Konu Yazar
İzmir Karşıyaka 3.Motorsiklet Festivali Diye Konu Açmıştım Biliyorsunuz.Haberleşerek Telefonlaşarak Sonunda Kararlaştırdık Ve Karşıyaka İskelede Buluştuk
Saat 20:15 Suları Yola Koyulduk..
Bulmak O Kadar Zor Olmadı Gürkan Abi İyi Öğrenmiş :cat: Festivale Vardıgımızda Gecenin Güzel Olacağı Egsoz Seslerinden Anlaşılıyordu :bounce:
Motorları Sıralayıp Bir Hatıra Fotoğrafı Çektirelim Dedik ( Ben Fotoğraf Çekiyodum Yokum ! )
Emre Abi Napıyon ? :mrgreen:
İZMOT Orada !
Cafe Ve Eğitim Yeri Arkada Bi Karee
Gürkan Abinin Makinayla Fotoğraf Çektirelim Dedik
SENEYE BENİMSİN :joker:
Seviyom Kanka Seni :mrgreen:
Emre Abinin Makinayla Fotoğraf Çekilmeden Olur mu ? Ah Dipp Gaaz !
Çok Fotoğraf Koymuşun Yine Diyip Dalga Geçmeyin Daha Ne Yani Gezdik Herhalde BU kadar Koyabildik
Gelemeyenler Oldu Çok Şey Kaçırdınız Bence..Tanıştık Kaynaştık Sohbet Çok Güzeldi Herkes Çok Eğlendi En Kısa Zamanda Yine Yapacağız Birde Benim Kanıma Girip Cuptan Uzak Dur Canın Motordan Almalısın Diye Tavsiyede Verdi Abilerim Onları Dinlicem :cherry:
Birdaha ki Sefere Daha Fazla Oluruz Umarım İzmir Motorcularına Teşvik Olur Bu Konu Biraraya Geliriz. Gelen Herkese Teşekkürler Çok Özel 6 Abi Ve Kardeş Edindim Kendime
YEŞİL ŞEYTANI UNUTMAMAK LAZIM
l:
Saat 20:15 Suları Yola Koyulduk..
Bulmak O Kadar Zor Olmadı Gürkan Abi İyi Öğrenmiş :cat: Festivale Vardıgımızda Gecenin Güzel Olacağı Egsoz Seslerinden Anlaşılıyordu :bounce:
Motorları Sıralayıp Bir Hatıra Fotoğrafı Çektirelim Dedik ( Ben Fotoğraf Çekiyodum Yokum ! )
Emre Abi Napıyon ? :mrgreen:
İZMOT Orada !
Cafe Ve Eğitim Yeri Arkada Bi Karee
Gürkan Abinin Makinayla Fotoğraf Çektirelim Dedik
Seviyom Kanka Seni :mrgreen:
Emre Abinin Makinayla Fotoğraf Çekilmeden Olur mu ? Ah Dipp Gaaz !
Çok Fotoğraf Koymuşun Yine Diyip Dalga Geçmeyin Daha Ne Yani Gezdik Herhalde BU kadar Koyabildik
Birdaha ki Sefere Daha Fazla Oluruz Umarım İzmir Motorcularına Teşvik Olur Bu Konu Biraraya Geliriz. Gelen Herkese Teşekkürler Çok Özel 6 Abi Ve Kardeş Edindim Kendime
YEŞİL ŞEYTANI UNUTMAMAK LAZIM